banner113

Antalya Büyükşehir belediyesinin iştirak şirketinde skandallar zinciri! CHP'li Filiz kimleri, neden koruyor?

banner106

Antalya Ulaşım’da ortaya çıkan rüşvet, taciz ve yolsuzluk iddialarına bir yenisi daha eklendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antalya Ulaşım AŞ’de skandallar zinciri devam ediyor

Antalya Büyükşehir belediyesinin iştirak şirketinde skandallar zinciri! CHP'li Filiz kimleri, neden koruyor?
11 Ocak 2021 Pazartesi 13:28

banner108
banner238
www.akdeniztelgraf.com

ANTALYA kamuoyunun yakından takip ettiği Antalya Ulaşım AŞ yönetimi her geçen gün yeni bir skandal haber ile gündeme gelmeye devam ediyor.
CHP’li Deniz Filiz’in yönetim kurulu başkanı ve genel müdür olarak görev yaptığı şirkette yeni bir iddia ortaya atıldı.
CHP’li Filiz’in adeta avukatlığına soyunduğu ekipte yer alan ve isimleri rüşvet, taciz, yolsuzluk, kumpas ve mobbing skandallarına karışan ekipte yer alan güvenlik müdürü H.A. ’nın FETÖ terör örgütü üyeliğinden ceza evinde bulunan bir polis memurunun eşi ve kardeşi için referans olduğu aynı ekipte yer alan insan kaynakları müdürü A.F. ‘nın onayıyla işe başlatıldığı iddia edildi.
FETÖ terör örgütü üyeliğinden ceza evinde olan polis memurunun eşi F.A. ve kardeşi M.A. ‘ya neden ve ne için referans olduğu, hangi gerekçe ile FETÖ ’den hüküm giymiş bir polis memurunun aile fertlerinin Antalya Ulaşım AŞ ‘de iş başı yaptırıldığı ise merak konusu oldu.
H.A. ‘nın daha önce de kamuoyu tarafından FETÖ ’nün güvenlik şirketi olarak bilinen Akdeniz Güvenlik şirketinde de güvenlik müdürü olarak görev yaptığı biliniyor. 
DEVLET YOLLARINI AYIRDI
Aralık 2016’da Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, 45 havaalanının güvenliğini sağlayan Akdeniz Güvenlik Şirketi ile yollarını ayırmıştı.
DHMİ’nin kararında etkili olan ise, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan soruşturmada güvenlik görevlilerinin FETÖ ile irtibatlı olduğunun tespit edilmesi yatıyordu.
Bu yaşananların ardından KHK ile çeşitli kamu kurumlarının ve kuruluşlarının bünyesine giren personeller, taşeron olarak görev yaptıkları kurumlarda daimî sözleşmeler ile yer edindi. Bu kuruluşlar arasında Antalya Ulaşım AŞ’de yer alıyor.

Haberin devamı alttaki linkte

https://www.akdeniztelgraf.com/haber/6057322/antalya-ulasimda-feto-skandali-chpli-filiz-kimleri-neden-koruyor

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.