banner113

Antalya, Cumartesi günkü seçimlere kilitlendi. ATSO'da seçim heyecanı

banner106

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) 7 Nisan’da yapılacak seçimi öncesinde heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Antalya, Cumartesi günkü seçimlere kilitlendi. ATSO'da seçim heyecanı
05 Nisan 2018 Perşembe 11:16

banner108
banner238

Antalya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan ve köklü bir geçmişe sahip ATSO’daki seçim yarışı öncesinde başkanlığa aday olan isimlerin çalışmaları anımsayacağınız üzere haftalar öncesinden devam ediyor.
Daha önce 9 Şubat tarihinde yapılması planlanan ATSO seçimlerinin 7 Nisan’a ertelenmesi; kuşkusuz ki başkanlığa adaylığını koyan veya koymayı düşünen isimlerin seçim stratejisini ‘’yeniden’’ gözden geçirme fırsatı tanımıştı.
Ya da bu olayı tersten düşündüğümüzde seçim stratejisi 7 Nisan’a odaklı yapılmasına neden oldu.
Mevcut seçimde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve OSB Başkanı Ali Bahar ve ATSO'nun eski yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevleri yapan Güray Parlak yarışacak.
7 Nisan Cumartesi günü  ATSO Hizmet Binası'nda yapılacak seçimde yaklaşık 30 bin üyenin oy kullanması bekleniyor.
Üç aşamalı yapılacak seçimin ilk aşaması 7 Nisan Cumartesi günü, üyelerin 49 meslek komitesinden 269 üye ve bunlar içinden de 110 meclis üye seçimiyle başlayacak. 
Seçimin ikinci aşamasında 110 meclis üyesi, ATSO'yu  önümüzdeki dört  yılda yönetecek yönetim kurulunu  seçecek.
Bu seçimde ise 11 kişilik yönetim kurulu başkanı ve üyeleri belirlenecek. ATSO seçimlerinin son aşamasında da meclis üyeleri ATSO meclis başkanı ve iki kişiden oluşan divan üyelerini seçecek. 7 Nisan'da başlayacak seçim sürecinin bir hafta içinde tamamlanması bekleniyor.
Mevcut başkan adaylarından Davut Çetin 34'üncü grup olan motorlu taşıt  parça ve aksesuarları, bakım ve onarım meslek komitesinden seçime girecek ve ekibi 'kırmızı' liste ile yarışacak. 
Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, 2'nci grup hayvancılık ve hayvansal ürünler meslek komitesinden seçime girecek ve seçimde 'turkuaz' rengi kullanacak.
Bir diğer başkan adaylarından Güray Parlak ise 37'nci grup restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri meslek komitesinden seçime girecek ve seçim rengini 'beyaz' olarak kararlaştırdı.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.