banner113

Antalya'da Ak Parti'yi karıştıracak gelişme

banner106

Antalya’da Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait olduğu öne sürülen ses kaydı ile çok önemli bir gelişme yaşandı. Sesi kaydeden kişinin Ak Parti İl yöneticinin yeğeni ve belediye çalışanı N. A olduğu ileri sürülüyor.

Antalya'da Ak Parti'yi karıştıracak gelişme
13 Nisan 2019 Cumartesi 16:25

banner108
banner238

 

GÜN HABER’e ulaşan bilgilere göre, Ak Parti Antalya İl Yöneticisi olan A.A’nın yeğeni Niyazi A, belediye şirketlerinden birinde taşeron işçisi olarak görev yapıyordu.

Cumhur İttifakı adayı Menderes Türel’in seçim kampanyası çalışmalarına katıldığı öğrenilen Niyazi A, Ebru Türel konuşurken cep telefonuna 36 dakikalık ses kaydı yaptı.

İddiaya göre, Niyazi A bu ham kaydı, Doğukan D’ye götürdü. 36 dakikalık kayıttan 1 dakika 14 saniyelik bölüm kesilerek internetten paylaşıldı. İddiaya göre, bu ses kaydının tamamı ise operasyonu yürüyen polis tarafından bir bilgisayarın harddiskinde silinmiş olarak bulundu.

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE

Antalya'da seçimlerden iki gün önce ortaya çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı AK Parti'li Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait olduğu öne sürülen ses kaydıyla ilgili gözaltına alınan Cem O., Cemil B., Yusuf M., Cem Özgür Y., Doğukan D., Batuhan G., Niyazi A. ve babası Maksut A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis, gazetecilerin görüntü almaması için şüphelileri minibüsle adliye binasının bodrum katına indirdi. Yakınları adliye önünde şüphelileri bekledi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal da adliyeye gelerek şüphelilerle görüşüp bilgi aldı.

'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlamasıyla adliyeye getirilen şüphelilerin savcılıktaki ifade işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.