banner113

Antalya'da ittifak çatırdıyor! Böcek, ‘Sürgün’ topuna çok sert girdi

banner106

Antalya İyi Parti Milletvekili Hasan Subaşı ile CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nun büyükşehirdeki bir bürokratın Elmalı’ya ‘Sürgün’ iddiasına, Başkan Muhittin Böcek’ten çok sert tepki geldi.

Antalya'da ittifak çatırdıyor! Böcek, ‘Sürgün’ topuna çok sert girdi
31 Ocak 2021 Pazar 07:38

banner108
banner238


Muhittin Böcek, bu akşam saatlerinde twitter hesabından bir paylaşım yaparak şunları yazdı: “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var.”
BAŞKAN TEHDİT Mİ ETTİ?
Herkes bu mesajın ne anlam taşıdığını, sırada kimlerin olduğunu, bunun bir tehdit olup olmadığını öğrenmeye çalışırken, konuyu bilenler Böcek’in de Subaşı ve eski başkan vekili Hacıarifoğlu gibi sert bir mesaj verdiği noktasında birleştiler.
Hasan Subaşı kendi döneminde de belediye bürokratı olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda müdür olarak görev yapan Ayhan Dumlupınar’ın Elmalı İlçe Hizmet Birimi'ne, ‘Sürgün’ gönderildiğini iddia etmiş ve sosyal medya hesabından Böcek’e şu sitem dolu mesaj atmıştı.
“Ne demek sürgün? Bir belediyeci olarak hiç sevmediğim bir konu! Hem kamuya hem insanlığa zarar, kimseye yararı yok. Hele böylesine pırıl pırıl insanlar için ne büyük ayıp! Bu zararlı alışkanlığı lütfen siz bari sürdürmeyin."
Elmalı’ya gönderilen Ayhan Dumlupınar’ın CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nun çocukluk arkadaşı olduğu ve ‘Sürgün’ün bundan kaynaklandığına ilişkin iddialar üzerine konu büyüdü. Mehmet Hacıarifoğlu bugün Hasan Subaşı’nın, ‘Sürgün’ dediği mesajının altına şu yorumu yaptı.
“Yazıklar olsun..binlerce kişinin çalıştığı belediyede bula bula 33 yıl belediye için izin bile kullanmadan çalışan Ayhan Dumlupınarımı buldunuz..sürgünü bırakın ödüllendirilmesi gereken bu arkadaşın bir yanlışını söyleyin ben belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim..ayıptır ayıp..insanda biraz vicdan olur.”
Hacıarifoğlu, Muhittin Böcek koronadan hastanede yatarken ona büyükşehirde vekillik etmişti. Böcek’in e imzayla görevden almaya çalıştığı Hacıarifoğlu, bunun hukuksuz olduğunu iddia etmişti. E imzanın geçersiz olduğunın İçişleri Bakanlığı’nca da onaylanmasından sonra Hacıarifoğlu koltuğunda oturmaya devam etmişti. Böcek, hastaneden çıkar çıkmaz Hacıarifoğlu’nun vekaletini elinden almıştı.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.