banner113

ANTALYA VALİSİ ERSİN YAZISI: ODALARIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

banner106

Vali Ersin Yazıcı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin için toplanan Veda Meclisi Toplantısı’na katıldı. Şehirdeki tüm odaların Antalya için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Bu tür odalar şehrimiz için çok önemli. Odalarımız şehrimize değer katıyor.” dedi.

ANTALYA VALİSİ ERSİN YAZISI: ODALARIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR
03 Kasım 2022 Perşembe 09:09

banner108
banner238

Vali Ersin Yazıcı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin için toplanan Veda Meclisi Toplantısı’na katılarak Alanya’ya ve Antalya’ya yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti. Veda Meclisi Toplantısı’na Vali Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Kalan, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Görevim Boyunca Her Zaman Alanya’mıza Katkı Sunmak İçin Çalıştık
Toplantının açılış konuşmasını yapan ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin; “2013 yılının Haziran ayında hizmet bayrağını devralmıştık. 9,5 yıllık süreçte her zaman ben ve arkadaşlarım Alanya’mız için neler yapabiliriz, nasıl katkı sunabilir noktasında çalışmalar yürüttük. Bunlardan bir tanesi de en çok ihtiyacımız olan Turizm Meslek Yüksekokulu’nu yani turizmcimizin ara eleman sorununu çözmek adına okulu yapıp Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne hediye etmekti. Bunun dışında yine Diş Hekimliği ve Yabancı Diller olmak üzere 2 tane okulumuzu yine üniversitemize kazandırdık. Göreve başladığımda 20 kişilerle toplantılar gerçekleştirirken şu an da odamızın toplantılarını salonlar almıyor. İnşallah odamız gelişmelerine tüm hızıyla devam edecek.” şeklinde konuştu.

Uyuşturucuyla İlgili Tutumunuz ve Sıkı Çalışmalarınız İçin Sizlere Minnettarız
Alanya’nın 650 oteli ile yıllık 5 milyona yakın turisti ağırladığına değinen ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin şunları söyledi: “Sayın Valim, Alanya sadece ülkemizin değil dünyanın da gündeminde olan bir bölge. Bu bölgedeki gelişmeler bu sebeple çok önemli. Burada hepimizi rahatsız eden bir uyuşturucu belası var. Bununla ilgili kararlı tutumunuz ve sıkı çalışmalarınız için sizlere minnettarız. İnşallah Sayın Valim sizin önderliğinizde bu uyuşturucu illetiyle karalılıkla mücadeleye hep birlikte devam edeceğiz.”

Görev Yaptığım Bütün İllerde Odalarımızla Sıkı İlişkiler Kurmaya Çalıştım
Konuşmasına ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin’e Alanya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başlayan Vali Yazıcı; “ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin’in veda toplantısında bir aradayız. Güzel ilçemiz Alanya’mıza hizmet eden Mehmet Bey ve ekibini uğurlamak için buradayız. Meslek hayatım boyunca odalarımız benim için hep önemli olmuştur. Görev yaptığım bütün illerde odalarımızla sıkı ilişkiler kurmaya çalıştım.  Benim için şehrin nabzını en iyi böyle kurumlarımız ve odalarımız tutuyor. Antalya’da göreve başladığımda da bunu yaptım. Fakat pandeminin zirve yaptığı 2020 Haziran ayında şehre gelmiştim. Odalarımızla pandemi koşulları içerisinde ne yapabiliriz noktasında sürekli toplantılar yaparak çalışmalar yürüttük. Odalarımızla sık sık bir araya gelip pandemi çerçevesinde neler yapabileceğimiz konusunda sürekli istişarede bulunduk. Bu tür odalarımız şehrimiz için çok önemli. Şehrimizin gelişmesi için çok önemli. Şehri geliştiren, vizyonunu geliştiren önemli kurumlar. ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bey ve ekibi Alanya’mız için güzel çalışmalar yaparak şehrimize, ilçemize katkılar sundular. Gelecek yönetiminde aynı başarıyı çıtayı yükselterek devam ettireceğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Antalya Dünyanın En Çok Bilinen 10 Şehrinden Biri
Antalya’nın dünya üzerinde en çok bilinen 10 şehrinden biri olduğunu ve bu şehri ortak çalışmalarla daha da ileri götürmeleri gerektiğini söyleyen Vali Yazıcı; “İnşallah Aralık ayında yapılacak olan otoyol ihalesi ile Alanya’mızın ulaşım sorununu da çözeceğiz. Bunun yanında Gazipaşa Havalimanı’nı da daha etkin kullanmalıyız. Her ne kadar Antalya Havalimanı’mız büyüse de Gazipaşa Havalimanı’da önemli. Antalya bir dünya şehri. Antalya dünyada en çok bilinen 10 şehirden birisi. Bu şehirde misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. 20 milyon turisti ağırlayacak kapasitemiz var. Önemli bir turizm şehriyiz. Güzel de bir sezon geçirdik. Tarımda da başarılı işlere imza atıyoruz. Notlarımızı aldık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Turizmde Dünyada Bir Numarayız
Turizmde Antalya’nın bir numara olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Ben her yerde söylediğim gibi burada da bunu söylemek istiyorum. Turizm de bir numarayız. En kaliteli ve en güzel hizmeti biz veriyoruz. Dünya standardında hem mal üretiyor, hem de hizmet üretiyoruz. Bundan ne olursunuz geri düşmeyelim. Antalya’mızın kalitesini her manada en üst seviyede tutarak yolumuza devam edeceğiz. Alanya’ya hizmet eden eğitimden tarıma, ticaretten turizme her alanda elini taşın altına koyan Mehmet Bey ve ekibine tekrardan teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Veda Meclisi Toplantısı’nın ardından Vali Yazıcı ile protokol üyeleri, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konaklı Hizmet Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.