banner113

Antalya ve Alanya belediyesinden ortak hareket!

banner106

Alanya’da özellikle merkezde bulunan kafe, restoran gibi işletmelerin kaldırım işgalini önlemek için Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi harekete geçti. 

Antalya ve Alanya belediyesinden ortak hareket!
01 Temmuz 2019 Pazartesi 12:51

banner108
banner238

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla esnaflara özellikle işletmelerin önünde bulunan alandaki masa ve sandalyeleri kaldırmaları yönünde talimat verdi.
Haftasonu özellikle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işletmelerin Büyükşehir’den gelen talimata uyarak masa ve sandalyeleri kaldırdıkları gözlenirken, bugün itibariyle Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin ortak çalışmalar yaparak esnafları denetleyecekleri öğrenildi. 

BÜYÜKŞEHİR VE ALANYA BELEDİYESİ ORTAK DENETİM YAPACAK
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, “Uygulama başladı. Esnaflar uyarıldı. Atatürk Caddesi üzerinde işletmelerin dükkan tarafındaki masalarının kaldırılması gerektiği söylenerek Pazartesi gününe kadar süre verildi. Pazartesi günü de Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ve Alanya Belediyesi Zabıtası onların denetimini yapacak” diye konuştu. 
‘GÖRÜNTÜ BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLANACAK VE İNSANLAR RAHAT YÜRÜYEBİLECEK’
Bu uygulamanın yaya geçişini engellediği için başlatıldığını vurgulayan Meclis Üyesi Demirci, “Zaten yolun kaldırım tarafına iki sıra atıyor. Bir sıra da camın olduğu tarafa da atıyor. O arada zaten vatandaşlardan şikayet geliyor.  Onun için kentte bir görüntü bütünlüğü sağlanması açısından yapılıyor bu uygulama. Çünkü mesela cam kenarı yerlerde var bazılarında yok. Fakat yol tarafında bütün tesislerde var. Bu şekilde görüntü bütünlüğü sağlanıyor, diğer tarafta bozuluyor. Ayrıca da bu uygulama insanların daha rahat yürüyebilmeleri için yapılıyor” şeklinde açıklamada bulundu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.