banner113

Antalyalı eski vekilden 2 CHP'liye 'Mezar' iması

banner106

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun bazı açıklamalarını ‘Darbe’ çağrısı olarak niteleyen Ak Partililer sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tuttular. Antalya eski Milletvekili Ak Partili Gökçen Özdoğan Enç’in attığı tweet ise şaşırttı.

Antalyalı eski vekilden 2 CHP'liye 'Mezar' iması
01 Mayıs 2020 Cuma 17:43

banner108
banner238

Canan Kaftancıoğlu, "iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini" iddia ederek, "Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, dün yaptığı açıklamada şu sözlere yer vermişti:

"Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. O son bu Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaları.. Bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları… Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız."

Hem Kaftancıoğlu’nun hem de Özel’in bu açıklamalarını ‘Darbe’ çağrısı olarak algılayan Ak Partililer sosyal medyadan CHP’li iki isme yüklendi. En ağır sözler ise Antalya’dan geldi.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in “Darbe ... Dar be diyorsanız, biz size 2 metrekarelik yer açarız” sözleri  şaşırttı.

Enç’in bazı Ak Partili takipçileri, “İşte bu ya. sn vekilim kusura bakmayın bizim ak partili vekillerin mıy mıy acıklamalarından yılgınlığımız vardı. bu şirretlere misliyle cevap verilmez ise şımarıyorlar” derken, bir takipçisi ise “Milletvekilimi mezar kazıcısı mı anlayamadım” yorumunu yaptı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.