banner113

Apaydın: 31 Martta Alanya İYİ belediyecilikle tanışacak

banner106

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Apaydın, attıkları her adımın halkın istekleri doğrultusunda olduğunun altını çizerek, “Halkı unutan değil, halkın yanında tüm samimiyetimizle çalışan bir teşkilatız” diye konuştu.

Apaydın: 31 Martta Alanya İYİ belediyecilikle tanışacak
08 Ocak 2019 Salı 16:04

banner108
banner238


İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın halkla her zaman iç içe hareket ettiklerine, seçim çalışmalarına da halktan aldıkları güçle devam ettiklerini vurguladı. Apaydın, “Bizler yola çıkarken halkımıza hizmeti kendimize amaç edindik. Halkın taleplerini dinleyerek hareket ettik. Genel seçim
çalışmalarımızda da gördünüz; asla halktan kopuk hareket etmedik. Bizler halkın yüreğiyle çalışacağımıza, halkın isteğini kendimize amaç edinmeye söz verdik ve bu sözümüzü unutmayarak çalışıyoruz” diye konuştu.
ABDULLAH SÖNMEZ...
Cumartesi günü, Genel Merkez tarafından da adaylığı resmi bir şekilde açıklanan Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez'e yolunun, hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Apaydın, “Seçimler, ilkeleri doğrultusunda çalışanların tercihlerini belirler. Bizim tercihimiz halktan yana olan, halkı unutmayarak çalışan Abdullah Sönmez'den yana oldu” dedi.
HALKIN İSTEĞİNİ İCRA ETMEK
P
rojeler yığını, icraata bir türlü geçirilemeyen vaatler, halkın ihtiyaçlarını karşılamayan bir politika yerine; halkın isteğini icra etmek için geldiklerini vurgulayan Apaydın, “Sözümüzün arkasında durarak, söylediklerimizin seçim vaadi olarak kalmayacağının teminatını veriyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşturduğumuz ekibimiz her gün sahada, halkın taleplerini dinliyor. Halkımızın istekleri de atacak olduğumuz adımlarımızı belirliyor. Bizler halkı unutan değil, halkın yanında tüm samimiyetimizle çalışan bir teşkilatız. Alanya Abdullah Sönmez ile birlikte samimiyetle ve hakkaniyetle kazanacak. Ve diyoruz ki, 31 Mart'ta Alanya İYİ Belediyecilikle tanışacak” şeklinde 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.