banner113

Apaydın: Alanya'yı iyi bir adayla İYİ'leştirmeye geliyoruz...!

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, haftalık yönetim kurulu toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Apaydın: Alanya'yı iyi bir adayla İYİ'leştirmeye geliyoruz...!
20 Kasım 2018 Salı 13:22

banner108
banner238
İşte Apaydın'ın açıklamalarından satır başları

-Yerel seçimler için siyasi partiler, yerel seçimlerde aday olarak kazanacağına inandığı isimleri açıklamaya başladılar. Malumunuz, basın gündeminizde yerel seçimlerle ilgili konular ya da başkan adayları isimleri hakkındaki çalışmalarınız yoğun bir şekilde devam etmekte. 
-AKP'nin temayül yoklamaları sonuçları hakkındaki haberler ve MHP'nin adayını kesinleştirdiğine dair açıklamaları da hepinizin malumu
-Şunu belirtmek isterim ki; teşkilatımız zafer hazzını tatma uğruna Alanya'yı harcamayacaktır. Bahaneleri pranga gibi birbirine bağlamayacak, devletin imkanını kullanarak vermesi gereken hizmeti halka gösteriş yaparak sunmayacaktır.
-Bizler Alanya için, halkımız için, ince eleyip, sık dokuyarak çalışıyoruz. 
Dürüstlüğü kendisine ilke edinen, şeffaflığı ile akılda soru işareti bırakmayan, hizmeti veremediğinde bahaneler üretmek yerine hizmetin kendisini veren kısacası halkın hak ettiğini gösteriş yaparak değil, 'Halka verilmesi gereken hizmet bu, tabi ki yapacağım!' ilkesiyle çalışan bir aday çıkaracağız. 
-Ve emin olun ki Alanya bizim bu özverili çalışmalarımızın sonucunda İYİ'leşecek. 
-İnsanlar artık altı boş ya da lütuf etmişçesine sunulan hizmetlerden sıkıldı. Samimi olmak, halktan olmak, kibirlenmemek belediye hizmetinin başkanlığını yapacak olan bir kişi için en önemli davranış olmalıdır. Alanya'ya hizmet etmek demek, doğusu ve batısıyla herkese hizmet etmek demektir. 
-Önümde engel var değil, engel olsa da ben bunu yapacağım ilkesinde davranmak Alanya'yı İYİ'leştirecek en önemli unsurdur. 
-İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak bu süreçteki hassasiyetimizin sebebi, partimizin ilke ve prensiplerini en doğru şekilde yansıtacak adayı belirleme isteğimizdir.
-İnce elenip, sık dokunan; halkımızı refaha götürecek bu çalışmalarımızda, İYİ Parti'yi Alanya'da farklı kılmaktadır.
Zafer elbette ki güzel bir histir, ama hırs insanı yanlışa sürükler.
Bizim, Yerel Seçimleri kazanmaya inancımız tam! 
Alanya'yı İYİ'leştirmek için tüm samimiyetimizle, sonsuz fedakarlıkla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 
Teşekkürler.


 

banner109

Etiketler; #yücel apaydın
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.