banner113

Apaydın: İttifakı Alanya'da Ak Parti istedi. Alanya tabanı ittifakı istemiyor...

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Apaydın: İttifakı Alanya'da Ak Parti istedi. Alanya tabanı ittifakı istemiyor...
11 Aralık 2018 Salı 14:06

banner108
banner238

Apaydın'ın açıklamalarından satır başları
Haftalık Yönetim Kurulu Olağan Toplantımıza Hepiniz Hoş Geldiniz.
-Sözlerime başlamadan önceLitvanya Fahri Konsolosluğu görevini alan Sayın Mehmet Şahin’e görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 
Allah muvaffak etsin. 
-Ak Parti - MHP arasındaki ittifak her iki taraftan iştahla karşılanmıyor gibi görünsede bu ittifak hesaplar üzerine oturtulmuştur. 
-Bu ittifakı istemeyenler de var tabi ki. 
-Alanya’da Yerel Seçimlerde bugüne kadar hiç kazanamayan Ak Parti’nin seçmeni ve Ak Parti’ye her alanda tepkili olmuş MHP kadrosu; bu seçimde yöneticilerin dayatması ile seçime girmektedirler. 
-Bu iki partinin seçmeni de kendi partisinden bir Belediye Başkan Adayını görmek istemektedir. Ak Parti seçmeni Alanya Belediyesi’ni MHP’ye hediye etmek istememektedir. MHP seçmeni de bugüne kadar her alanda, özellikle de milli konularda karşısında duran Ak Parti ile ortak bir yola girmek istememektedir. İki partinin seçmeni bu ittifaka karşı tepkilidir. 
-Ak Parti üst kadrosu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı yapmış oldukları kamuoyu yoklamalarında; Antalya Belediyesi’ni kazanamayacaklarını gördükleri için; bu ittifakın şart olduğunu biliyorlar.
-Çünkü son 4.5 yılda; Antalya’da hizmet üretemediler. Ve özellikle ASAT, çalışmalarında yetersiz kalmış, Antalya halkının büyük oranda tepkisine neden olmuştur. 
-Bunun içindir ki kaybetmektense bugüne kadar hiç anlaşamadıkları, ortak hizmet üretemedikleri ve birbirlerini engellemek için ellerinden geleni yaptıkları halde; Alanya Belediye Başkanı ve partisiyle işbirliğine gitmektedirler. 
-Bu ittifakın hizmetten daha çok seçim kazanmaya yönelik bir çalışma olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar anlaşamadıkları gibi bundan sonrada anlaşamayacaklardır.
-İYİ Parti olarak biz; Adayımız Sn. Abdullah Sönmez’le birlikte saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 
-Öncelikle bölgesinde etkin isimlerle ikili görüşmeler ve devamında sosyal anlamda güçlü isimlerle dar çerçeveli toplantılar yaparak, çalışmalarımızın alt yapısını oluşturuyoruz. 
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi; Biz ve Belediye Başkan Adayımız;
-Dedikodu Yapmayacak
-İftira Atmayacak
-Hiç Kimsenin Onuruna Dokunacak Tek Söz Söylemeyecektir.
Genel Başkanımızın ve Partimizin ilke ve prensiplerinden ayrılmadan, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  
İyi’ler ailesi olarak başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. 
Alanya İYİ belediyecilikle tanışacak.
Teşekkürler….
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.