banner113

Arıkan'dan çok sert gönderme: Sandıklarda hesaplaşacağız

banner106

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Alper Arıkan "Siyaset yaparken dini kullanıp Alanya’da Camisine sahip çıkmayanlarla sandıklarda hesaplaşacağız"

Arıkan'dan çok sert gönderme: Sandıklarda hesaplaşacağız
13 Ocak 2022 Perşembe 12:50

banner108
banner238

Teşkilat Başkanı Arıkan "Değerli hemşehrilerim, dün Kestel Mahallemizde akılalmaz bir konuyu bizzat şahit olan vatandaşlarımızdan dinledik. Meydanlarda elinde kutsaliyetimiz Kuran-ı Kerim ile miting yapan hükümetin ve Türk-İslam ülküsünü dilinden düşürmeyen ortağının iktidar olduğu Alanya’mızda bu soğuk kış günlerinde camimize milleti sömüren CK Akdeniz tarafından elektrik borcu haciz ihbarnamesi gönderilmesini hayretle karşıladık. 
Efendiler, beş parmağı olan herkes ‘Bozkurt’ işareti yapabilir. Bizler seçim kazanınca zafer konuşmalarında Bozkurt yapan Alanya Belediyesini ve yöneticilerini merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in Bozkurt işaretine yüklediği anlamı idrak etmeye ve anlamına mazhar yaşamaya davet ediyoruz. 
AK Parti’nin şımarık çocuğu CK Elektrikle de, camilerimize sahip çıkmayan siyasal islamcılarla da, kendi mahallesinde camisini yetim bırakan yerel siyasetçilerle de hesaplaşacağız"
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.