banner113

Arıkan'dan Gara Operasyonu değerlendirmesi

banner106

Şehadet ile ödüllendirilmiş Türk Milleti'nin bir ferdi olarak öncelikle tüm şehitlerimize rahmet diliyorum diyen İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, “Tabi ki şehitlerimizi siyaset ortamında konuşmaktan hicap duyuyoruz. Fakat aklımıza takılan soruları yine milletin istikbal ve istiklali için sormadan edemeyeceğiz.

Arıkan'dan Gara Operasyonu değerlendirmesi
16 Şubat 2021 Salı 08:53

banner108
banner238



Millî Savunma Bakanlığı tarafından acil bir şekilde şehit olan 13 vatan evladımız 'sivil vatandaş' olarak açıklandı ve akabinde gördük ki şehitlerimiz asker ve polis olarak görevliymiş diyen Alper Arıkan, “Üstelik hain terör örgütü tarafından 6-7 yıl önce kaçırılmışlar. Benim ve milletimizin ekseriyetinin aklına takılan soruları teker teker soracağım. Millî Savunma Bakanlığımız neden acele edip, güvenlik güçlerimizi sivil vatandaş olarak açıkladı? Bakanlık neyi gizlemeye ve örtmeye çalıştı?İçişleri Bakanı Sayın Soylu ise "Murat Karayılan'ı bin parçaya bölmezsek bu Millet ve Şehitlerimiz yüzümüze tükürsün" diye bir açıklama yaptı. Bize göre devlet icra makamıdır. 

Söylemez, yapar. Devlet yönetmek ciddiyet ister, samimiyet ister, dik duruş ve çelik gibi bir yürek ister.Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kongrede "5 aydır kardeşlerimizi kurtarmanın planını yapıyorduk" gibi talihsiz bir cümle kullandı.Sormadan edemeyeceğim;İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan iki yıl önce meclis kürsüsünden kaçırılan kayıp vatan evlatlarımız ile ilgili bas bas bağırırken, yüzünüze akıbetlerini sorarken nerdeydiniz?En önemlisi de 6 yıldır vatan evlatlarımız için ne yaptınız?  diyerek Gara operasyonu sonrasın ki tartışmalara yönelik eleştiri ve tavsiyede bulundu.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.