banner113

ATSO seçimleri 7 Nisan'da yapılacak

banner106

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 49 meslek komitesi ve meclis üyelerinin seçimi için 7 Nisan Cumartesi günü sandık kurulacağını açıkladı.

ATSO seçimleri 7 Nisan'da yapılacak
13 Mart 2018 Salı 14:46

banner108
banner238
ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun organ seçiminin 7 Nisan Cumartesi günü yapılacağını ifade etti. Başkan Çetin, Kepez 2'nci İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın seçimlerin ATSO hizmet binasında yapılmasını kararlaştırdığını vurguladı.
7 Nisan'da yapılacak seçimle sürecin başlayacağını belirten Davut Çetin, "Öncelikle ATSO organ seçimlerinde oy kullanma yetkisine sahip üyelerimiz sandık başına giderek 49 meslek komitesi ve meclis üyelerini seçmek için oy kullanacak. Ardından süreç Başkan, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ile tamamlanacak. Önümüzdeki dönem ATSO'da yaklaşık 269 meslek komitesi üyesi ve 110 meclis üyesi görev yapacak" dedi.
7 Nisan'da gerçekleştirilecek seçimlere ATSO'nun tüm üyelerini davet eden Başkan Davut Çetin, “Tüm üyelerimizi, sektörlerine ve mesleklerine sahip çıkmak için meslek komiteleri seçimlerinde sandık başına davet ediyorum" dedi.
 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.