banner113

Azakoğlu: Yeni turizm bakanı içimizden biridir

banner106

Turizmci Şevki Azakoğlu, yeni kabineyi ve turizm bakanlığına atanan Mehmet Ersoy'u değerlendirdi. 

Azakoğlu: Yeni turizm bakanı içimizden biridir
11 Temmuz 2018 Çarşamba 15:12

banner108
banner238

Azakoğlu "Türk turizmi için büyük bir şans. Tüm konulara vakıf turizmcidir. Bil hassa Antalya bölgesinden olması ayrı bir mutluluktur. Ve yıllardan beridir beklenen sorunların çözümü konusunda büyük çaba sarfedeceğini tahmin ediyoruz. Turizmin mutfağını çok iyi bilen ve her sektörün kollarında kendisini yetirmiş değerli bir insandır. Sektör olarak beklentimiz yüksek. 
DAHA ÖNCEKİ BAKANLARA KENDİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORDUK
Biz daha önce her gelen bakana turizmi ve turizmin dengelerini anlatmaya çalışıyorduk diyen Azakoğlu "Bundan önceki Turizmin dışından siyasi olarak atandıkları için turizm sektörünün aleyhine işliyordu. Daha önce gelenler siyasi otoritenin temsilcisi olarak gelirdi. Sektörü anlayıp icraate geçmeleri maalesef zaman alıyordu. Böyle içimizden birisinin bakan olarak atanması sektörümüzü gayet mutlu etmiştir. 
ALANYA'DA GÖRMEYİ ARZU EDİYORUZ
Yılın 12 ayı turist ağırlayan ve 200 bin yatak kapasitesi olan Alanyamızda sorunları çözümü noktasında hemşerimiz sayın bakanımıza büyük görevler düşüyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ve en yakın zamanda Alanya'da görmeyi arzu ediyoruz"


 

banner109

Etiketler; #şevki azakoğlu
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.