banner113

Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası Erdoğan'dan flaş sözler

banner106

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası Erdoğan'dan flaş sözler
17 Nisan 2018 Salı 13:53

banner108
banner238
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çıkışının ardından Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, parti kurmaylarıyla bir araya geldi.
“İNŞALLAH 2019 KASIM SEÇİMLERİNDE TAMAMEN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK”
Biliyorsunuz dün 16 nisan halk oylamasının birinci yıl dönümüydü. Buradan bir kez daha 16 Nisan halk oylamasına katılarak, bilhassa da ‘evet’ diyerek ülkemizin ve milletimizin tarihi yol ayrımında iradesini ortaya koyan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı ifade ediyorum.
Halk oylamasıyla önemli bir anayasa değişikliği kabul edildi. Cumhuriyet döneminde yaşadığımız siyasi ve ekonomik krizlerin en önemli sebeplerinden biri olan yönetim sistemimizdeki tıkanıkların aşılmasına vesile olacağına inandığım anayasa değişikliğimiz inşallah 2019 Kasım seçimlerinde tamamen yürürlüğe girecek.
SÜRECE SADIK KALDIK
Milletimizin darbe gecesi sokaklarda, meydanlarda, gönüllerde yaptığı ittifakı MHP ve bize destek veren diğer partilerle siyaset sahasında hayata geçirerek bu önemli adımı attık. Tabi ki AK Parti olarak, MHP ile birlikte 7 Ağustos sürecine bizler sadık kaldık. Ama sözde ana muhalefet oraya daveti kabul etmeyip, son anda geldi. Ve oradaki konuşmayı da fırsat bilip o konuşmadan sonra da hemen aleyhte konuşmaya başladı. Çünkü akşam başka, sabah başka.
Fakat bu süreç MHP ile AK Parti’yi işte gördüğünüz gibi cumhurun ittifakına taşıdı. Şimdi cumhurun ittifakıyla inşallah Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak. Milletimizin gönlünde yaptığı bu ittifakı 2019 milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimine de inşallah taşıyoruz. Bu konuyla ilgili gereken hukuki düzenlemeler yapıldı ve Meclis’imiz tarafından kabul edilerek yürürlüğe girdi.
Bir kez adına ülkemize milletimize siyaset dünyamıza hayırlı olsun.
BAHÇELİ İLE GÖRÜŞME
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'na gelirken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim açıklaması soruldu. Erdoğan, "Bir açıklamam olmayacak ancak yarın Bahçeli ile görüşmem olacak" dedi.
 

banner109

Etiketler; #erken seçim
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.