banner113

Bahçeliye, 82 numaralı Alanyaspor forması

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Lideri Dr Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek, Alanya'ya yaptığı ziyaretlerden dolayı teşekkür etti

Bahçeliye, 82 numaralı Alanyaspor forması
02 Haziran 2017 Cuma 17:09

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Mayıs’da Alanya’ya teşrif eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi partinin genel merkezinde ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli’ye 82 numaralı Alanyaspor forması ve Alanya’nın yöresel kıyafetlerini takdim etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir dizi resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Yücel, Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel, 3 yılda 304 milyon TL yatırımla Alanya’ya kazandırdığı 216 dev eser ve projenin toplu açılış ve temel atma töreni için 24 Mayıs’ta Alanya’yı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Alanya Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma törenine katılan Bahçeli’ye, Başkan Yücel çeşitli hediyeler takdim etti.
Yücel, Bahçeli’yi ziyaretinin ardından Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

YÜCEL, “SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ ALANYAMIZI ONURLANDIRDILAR”
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, 24 Mayıs’ta Belediye hizmetlerimizin toplu açılış ve temel atma programına teşrif ederek bizleri onurlandırdılar. Bu programda yaptıkları konuşmalarla Alanya halkına verdikleri değer ve ayrıcalığı bir kez daha gösterdiler.  Biz de bu vesileyle Sayın Genel Başkanımızı makamlarında ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunduk. Kendileri de her zaman, Alanya’nın nazarlarında ayrı bir yeri olduğunu belirtilerek, tüm Alanya halkına sevgi ve şükranlarını gönderdiler.” dedi.

 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.