banner113

Bak sen şu şefe!

banner106

Alanya Belediyesi’nin şehre imaj kazandıracak nitelikli ve kalıcı çalışmaları arasından yer alacak “içme suyu şişeleme” projesinin altyapısını yürüten 7 belediye personeline Orman İşletme Şefi Haluk Çerkez’in talebi doğrultusunda 84 bin lira para cezası yazıldı.

Bak sen şu şefe!
08 Ekim 2019 Salı 08:48

banner108
banner238


Su kaynağının olduğu Çukur mevkiinde çalışma yapan belediye personelini üzerlerinde, Alanya Belediyesi logolu kıyafetleri olduğu halde “kimliği belirsiz kişiler ormanı katlediyor” diye savcılığa şikayet eden ve tabancasını teşhir eden Haluk Çerkez, şimdi de 7 belediye işçisine 12’şer bin lira para cezası yazdırdığı iddia edildi. 

Tüm bunların temel gerekçesi ise Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde taşeron işçisi olarak çalışan Ayşe Çerkez’in memur olarak atamasının yapılmaması ve orman yollarının açılma sürecinde belediye adına çalışmaları yürütmek üzere geçici olarak Güzelbağ Mahallesine görevlendirilmesi olduğu ileri sürüldü. Görevlendirme yazısının çıkmasının ardından 1 haftadır işe gitmeyen hakkında rapor tutulan Ayşe Çerkez eğer çalışmak istemesine halinde yarın tekrar görevine başlayabilecek.



 

banner109

Etiketler; #hakan çerkez
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.