banner113

Barış Yarkadaşın haberini, gazeteci Hüseyin Kalaycı çürüttü!

banner106

Gazeteci Barış Yarkadaşın algı operasyonu Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı çürüttü.

Barış Yarkadaşın haberini, gazeteci Hüseyin Kalaycı çürüttü!
18 Ekim 2021 Pazartesi 18:33

banner108
banner238

Türkiye, Gazeteci Hüseyin Kalaycı tarafından doğru haberi öğrendi.

İşte o haber..

banner215
banner205

Gazeteci Barış Yarkadaş büyük faka bastı... Bakan Çavuşoğlu'nu rezil edeceği yerine kendi rezil oldu!18 Ekim 2021 - 16:12 | Güncelleme:

banner220
Gazeteci Barış Yarkadaş yayınladığı video ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu nu karalamaya çalıştı..
banner221

Gazeteci Hüseyin Kalaycı'nın haberi şu şekilde.

Bilindiği üzere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızı Cumartesi günü Ankarada düzenlenen sade bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Yine Cuma günü ise CHP İlçe Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ablasının çocuğu olan yiğeni Gökhan Sipahioğlu'da evliler kervanına katıldı.

CHP'li Sipahioğlu'nun düğünden önce kız evine ailesi ile birlikte gitti. Burada kız evinde çekilen altın takı merasimini ise yine eşinin arkadaşları tarafından çekilerek sosyal medya hesabından paylaşıldı. CHP'li Sipahioğlu ise çekilen ve sosyal medyaya paylaşılan bu görüntüden haberi yoktu.

Gazeteci Kalaycı, Sipahioğlu ile görüşerek "Abi benim bu görüntülerden haberim yok. Olsa kesinlikle ben buna müsaade etmem. Ben bu tür görüntülerin yayınlamasından son derece rahatsızım. Tüm kamuoyundan da özür dilerim". dedi.

Saatler 16.00 ' yı gösterdiğinde ise Gazeteci Barış Yarkadaş bir video paylaşarak, "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızının düğününden görüntüler" diyerek servis etti. Ve karalamaya kalktı.

Bunun üzerine Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı hemen twiter hesabından Barış Yarkadaşa şu mesajı yazdı. "Barış bey bu görüntüler Mevlüt Çavuşoğlunun kızının düğünü değil ayrıca bu görüntüler Bakanın yiğeni olan CHP İlçe Başkan yardımcısı Gökhan Sipahioğlu'nun düğünü. Yanlışınız var. Bilginiz olsun ve ayrıca Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'ndan özür dilemelisin" dedi.

Gazeteci Kalaycı, konuyu Gökhan Sipahioğlu'na bildirdi. CHP'li Sipahioğlu ise Barış Yarkadaş'ın twitter'ın altına "Boş boş konuşuyorsunuz. Ben Gökhan Sipahioğlu. Bu düğünün görüntüleri bana ait. CHP İlçe Başkan yardımcısı" diye yazdı.

Öte yandan bakanlık devreye girerek durumu Gazeteci Barış Yarkadaş'a iletti. Barış Yarkadaş ise özür tiwitti yayınladı. Ve vifeoları sildi.

Özür mesajında şunları yazdı.

AZ ÖNCE PAYLAŞTIĞIM VİDEOYU SİLDİM. ÇÜNKÜ, VİDEO ÇAVUŞOĞLU’NUN KIZININ DEĞİL YEĞENİNİN DÜĞÜNÜ ÖNCESİ ÇEKİLMİŞ. AİLE ÜYELERİ ARADI, ÖZEL BİR TÖRENİN YANSITILMASINDAN VE ÇAVUŞOĞLU İLE BAĞ KURULMASINDAN RAHATSIZ OLDUKLARINI, BAKANLA GÖRÜŞMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER. KAMUOYUNA SAYGIYLA…DÜĞÜN TÖRENLERİ AYNI GÜNE DENK GELDİĞİ İÇİN VİDEOLARIN SERVİS EDİLDİĞİNİ VE KARIŞTIĞINI, VİDEOLARIN AKP İÇİNDEKİ BİR GRUP TARAFINDAN YAYILDIĞINI BELİRTEN AİLE, BU ŞEKİLDE GÜNDEME GELMEKTEN RAHATSIZLIK DUYDUKLARINI BELİRTTİLER.

Buarada CHP'li Gökhan Sipahioğlu ise Gazeteci Barış Yarkadaş hakkında suç duyurusunda bulanacağı öğrenildi.

Gazeteci Kalaycı, Barış Yarkadaşa ikinci bir yazısına cevap verdi.

Aileyle görüştüm. Ak parti iddiasıyla ilgili hiç bir şey dememiş. Neden kamuoyunu yanıltıyorsunuz. Lütfen bu ithamı ya silin yada özür dileyin. Sizinle aynı mesleği paylaştığimdan dolayı kendimden utanıyorum. bir insanı karalamak bu kadar kolay olmamalı

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.