banner113

Başkan Böcek: “Alanyaspor Tesislerini yapacağız”

banner106

Alanyaspor Tesisleri Projesi’ne devam edeceklerini belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tahsis süresinin uzatılmasıyla ilgili yaptıkları talebe olumlu cevap gelmesi halinde Alanya Aysultan Kadınlar Plajı’nı da hizmete açacaklarını söyledi. 

Başkan Böcek: “Alanyaspor Tesislerini yapacağız”
21 Şubat 2020 Cuma 14:16

banner108
banner238



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’ya gerçekleştirdiği çalışma ziyareti kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, işbirliği içinde gerçekleştirilecek proje ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Geçen süre içerisinden her zaman birbirimize destek olmaya çalıştık. Alt belediye üst belediye olarak birbirimizin yükünü almaya çalıştık. Alanya’ya verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar. Yerel yönetimdeki tasarruflarınız ve uygulamalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
MAHMUZ İÇİN ORTAK ÇALIŞTAY
Başkan Böcek, Alanya’da STK’lar ve turizm sektörü ile toplantılar yaptıklarını, sorunları masaya yatırdıklarını söyledi.Toplantılarda kıyı erozyonu nedeniyle Alanya sahillerine yapılması gündemde olan mahmuz konusunun sıklıkla dile getirildiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, bu konuda Alanya Belediyesi ile birlikte üniversitelerin de katıldığı ortak bir çalıştay yapma önerisi getirerek, “Ortak akılla bize ne görev düşerse Alanya’nın geleceği için gereğini yapmaya hazırız” diye konuştu.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, Alanya sahillerinde bilimsel verilere dayalı bir erozyon olduğunu vurgulayarak, “Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.

BATIDA HATLAR DÜZENLENECEK
Alanya temasları çerçevesine Dim TV Ana Haber’de Ceren Şahin’in sorularını yanıtlayan Başkan Muhittin Böcek, Alanya’da yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Toplu ulaşım konusuna değinen Başkan Böcek, ilçenin doğusunda Alanya-Mahmutlar ve Kargıcak hatlarının birleştirilmesinin ardından vatandaştan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, ilçenin batısında da düzenleme yapacaklarını söyledi. Böcek, hedeflerinin taşıyanın da taşınanın da mutlu olacağı bir sistemi hayata geçirmek olduğunu vurguladı.
ALANYASPOR TESİSLERİ YAPILACAK
Alanyaspor Tesisleri ile ilgili de açıklama yapan Başkan Böcek, “Alanyaspor Tesisleri ile ilgili projeyi yapacağız. Berlin Fuarı’ndan sonra Alanyaspor için özel olarak yine geleceğim. Alanyaspor yöneticilerimizle beraber Alanyasporumuza neler yapabiliriz bunu ele alacağız” dedi. 
TASİS TALEBİNE CEVAP BEKLENİYOR
Dim TV’deki yayının ardından Alanya Posta TV’de de Gaye Coşkun’un konuğu olan Başkan Böcek, Aysultan Kadınlar Plajı ile ilgili soruya şu yanıtı verdi; “Plajla ilgili tahsisi süresi dolmuştu. Sürenin uzatılması için yeniden talepte bulunduk ancak 7-8 ay olmasına rağmen elimize bir yazı ulaşmadı. Talebimize olumlu bir cevap gelmesi halinde Aysultan Kadınlar Plajını hizmete açacağız.”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.