banner113

Başkan Çetin: Açıklanan tedbirler beklentiyi karşılamadı

banner106

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomik tedbir paketini değerlendirdi.

Başkan Çetin: Açıklanan tedbirler beklentiyi karşılamadı
19 Mart 2020 Perşembe 12:53

banner108
banner238

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomik tedbir paketini değerlendirdi.

Çetin sosyal medya hesabından yapmış olduğu değerlendirmede şu ifadeleri kullandı.

‪Açıklanan tedbirler ne yazık ki ne özel sektörün ne de çalışanların beklentilerini yeterli düzeyde karşılamadı.‬ ‪Böyle hassas bir dönemde beklentimiz iş dünyasının taleplerinin belirli sektörlerde değil daha geniş bir kapsamda olmasıydı.‬ ‪Taleplemizin tekrar değerlendirilmesini umut ediyorum.‬

Turizm sektör temsilcisi Fethi Kuyucu ise şöyle konuştu:

Keşke somut destekler olsa idi.Özelllikle nakit akışını destekleyen net düzenlemeler olsa idi.Antalya 'nin önemli bir geliri Turizm Endüstrisine dayalıdır.Turizm endüstrisinin net ihtiyacı nakit açığı desteğidir. 1998 - 1999 Asya krizinin de Turizm sektörüne direkt Eximbank satış pazarlama ve işletme sermayesi desteği vermişti yine Exim aracılığı bu nakit açığı giderilebilir.Ancak artık şirketler de yönetsel tedbirleri almalı. Özeliklie Turizm de ciro ( nakit akışı) üzerinden yatırım kültürü artık terk edilmeli rasyonel yönetimler benimsenmelidir.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.