banner113

Başkan'ın faaliyet raporu onaylandı!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bir yıllık faaliyet raporu onaylandı.

Başkan'ın faaliyet raporu onaylandı!
03 Temmuz 2020 Cuma 09:35

banner108
banner238

Alanya Belediyesi aylık olağan meclis oturumları, küresel çapta etki gösteren COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle verdiği 3 aylık aranın ardından yeniden toplandı. Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen oturuma Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. 3 ay aranın ardından gerçekleşen oturuma tüm partilerin üyeleri eksiksiz katılırken, oturma düzeninde sosyal mesafe kuralları uygulandı.
BAŞKAN YÜCEL’İN GERİDE KALAN 1 YILI MECLİSTEN GEÇTİ
Başkan Yücel, geriye kalan bir yıllık görev sürecini kapsayan faaliyet raporunun okunup onaylanması için yerini Meclis Başkan Vekili Kerim Aydoğan’a bıraktı. Aydoğan, meclis üyelerine geride kalan süreci anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Grup sözcülerinin değerlendirmelerinin ardından Başkan Yücel’in bir yıllık faaliyet dönemi oylamaya sunuldu. Faaliyet raporu İyi Parti’nin çekimser oylarına karşılık, Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kabul oyları ile oy çokluğu alarak geçti.
BORÇLU BELEDİYE'Yİ BÜTÇELİ BELEDİYE'YE ÇEVİRDİK
Oylamanın ardından konuşan Başkan Yücel, “Göreve geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirmek için durmadan çalıştık. Eleştiri bu işin doğasında var. Ben de hayatım boyunca önerilere, eleştirilere ve tenkitlere hep açık oldum. Borçlu belediyeyi bütçeli bir belediyeye çevirdik. Antalya bölgesindeki en yüksek yatırım bütçesine sahip belediyelerden birisi haline geldik. Bunu da öz kaynaklarımızla başardık. Alanya halkına en konforlu en güzel hizmeti yapmaya gayret ediyoruz” 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.