banner113

BAŞKAN TOKLU 3 KURUMU BİR ARAYA GETİRDİ "ALANYA'MIZ HER DAİM EN İYİ HIZMETE LAYIKTIR "

banner106

Toklu, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü İlkay Baydar'ı Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır ile bir araya getirdi.

BAŞKAN TOKLU 3 KURUMU BİR ARAYA GETİRDİ "ALANYA'MIZ HER DAİM EN İYİ HIZMETE LAYIKTIR "
07 Ağustos 2022 Pazar 16:34

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü İlkay Baydar, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası  Başkanı İlyas Bayır ve AK Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya'nın elektrik taleplerine çözüm üretebilmek için bugün bir araya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun öncülüğünde gerçekleşen toplantıda Muhtarları temsilen Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve sektör temsilcilerini temsilen Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır Alanya'nın doğu, batı ve merkez mahallelerinde ki talepleri Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Baydar'a ilettiler. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü ve bölge müdürleri saha yatırımları, sayaçlar, bakım ve düzenlemeler hakkında bilgiler aktardılar. Toplantı sonrası Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada;

"Muhtarlar Derneği Başkanımız Hasan Yüksel'i ve Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanımız İlyas Bayır'ı Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Sn. İlkay Baydar ile bir araya getirerek vatandaşlarımızın elektrikle ilgili taleplerin iletilmesine vesile olduk. Doğu, batı ve merkez mahallelerimizde ki elektrik talep ve yatırımları için gerekli adımların biran önce atılması ve bölge halkımızın ihtiyaçlarının giderilmesi bizler için büyük önem arz ediyor. Ayrıca olumsuz durum ile karşılaşmaması için gerekli bakım, onarım ve düzenlemelerin yapılarak önlemlerin alınması hususunda önerilerimizi ilettik.

Halkımıza karşı bizim sorumluluklarımız var, bu sorumluluğun bilincindeyiz. Vatandaşımıza en iyi hizmetin ulaşması ve her mahallemizin eşit hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz. Alanya'miz her daim en iyi hizmete layıktır. Her şey Alanya İçin." dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.