banner113

Başkan Yücel, asfalt sözünü yerine getirdi

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar bölge halkına verdiği sözü yerine getirdi. 

Başkan Yücel, asfalt sözünü yerine getirdi
05 Mayıs 2021 Çarşamba 16:24

banner108
banner238

Mahmutlar'ın Küves, Recepli ve Fevzi Çakmak caddelerinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Başkan Yücel, “Mahmutlar halkımızı kaliteli yollara kavuşturduk. Bölgemize hayırlı olsun.” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in, geçtiğimiz hafta yerinde inceleme yaparak "Bayramdan önce vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dediği Mahmutlar'ın Küves, Recepli ve Fevzi Çakmak caddelerinde asfalt çalışmaları sona erdi. Kaliteli sıcak asfaltla kaplanan caddeler, bugünden itibaren yeni yüzüyle vatandaşların hizmetinde olacak.

“MAHMUTLAR HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, söz verdikleri gibi Mahmutlar'ın Küves, Recepli ve Fevzi Çakmak caddelerinde asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirterek; " Alanya'da halkımızın ulaşım konforunu arttırmak amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Mahmutlar mahallemizde çok kapsamlı bir asfalt seferberliği başlatmıştık. Yenilenen caddelerimiz ve asfaltlanan yollarımız Mahmutlar bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.