banner113

Başkan Yücel, belediye personeline teşekkür etti...

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye personeli ve ailelerine iftar yemeği verdi

Başkan Yücel, belediye personeline teşekkür etti...
15 Mayıs 2019 Çarşamba 22:52

banner108
banner238
Başkan Adem Murat Yücel’in Oba Olive Garden’daki iftar davetine belediye personelinin yanı sıra Ak Parti ilçe baskani Mustafa Toklu  Belediye Meclis Üyeleri ve protokol mensupları da katıldı. Başkan Yücel, tüm masaları tek tek ziyaret ederek hem personelle hem de misafirleriyle yakından ilgilendi.

“RAMAZAN PAYLAŞMA, BEREKET VE RAHMET AYIDIR”
Yemekten sonra bir konuşma yaparak belediye personeline katılımları için teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazanın paylaşma, bereket ve rahmet ayı olduğunu hatırlattı. Başkan Yücel, “Ramazan ayının güzelliğini siz mesai arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Alanya Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. İftarınızı bizimle açtığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZLERİN DESTEĞİYLE ALANYAMIZA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDİYORUZ”
“Sizlerin desteğiyle Alanyamıza en iyi şekilde hizmet ediyoruz” diyerek konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Yücel, “ Alanya’nın her metrekaresinde sizlerin alın teri var.  Hizmet kalitemizi yükselten proje ve yatırımlarımızın yürütülmesi için gece gündüz demeden başarıyla çalışan, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızı halkımıza en iyi şekilde yansıtan siz değerli personelimize teker teker minnet ve şükran duygularımla teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın.” ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.