banner113

Başkan Yücel, cuma pazarı esnafıyla buluştu

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cuma Pazarı’nda devam eden mega projesi için bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yücel; “Cuma Pazarı projemizin inşaat çalışmaları gelecek haftadan itibaren kazıklama çalışmalarıyla hızla devam edecek.” dedi.

Başkan Yücel, cuma pazarı esnafıyla buluştu
16 Ocak 2022 Pazar 14:11

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi için devam eden çalışmalarla ilgili bölgedeki esnaf ve vatandaşları bilgilendirdi. Aşırı yağış ve olumsuz hava şartları nedeniyle ara verilen çalışmaların, önümüzdeki haftadan itibaren hız kazanarak devam edeceğini söyledi. Başkan Yücel; “Cuma Pazarı projemiz önümüzdeki haftadan itibaren kazıklama işlemiyle birlikte hızlı bir şekilde devam edecek.” dedi.

“BÖLGENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Geçtiğimiz günlerde ilk kazması vurulan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi çalışmalarına, olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilmek zorunda kalınmıştı. Başkan Yücel ve ekibi bugün Cuma Pazarı’nda esnafları ziyaret ederek proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yücel; “Çalışmalarımız planladığımız şekilde devam ediyor. Önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalarımız ivme kazanarak devam edecek. Projemiz tamamlandığında Alanya’mızın ve bu bölgenin adeta çehresini değiştirecek. Alanya’mızın marka değerine değer katacak bir projeyi hayata geçirerek hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımızın memnuniyetini arttıracağız.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaflara proje üzerindeki çalışmaları anlatırken sorulan sorulara da tek tek cevap verdi. Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Yücel ve ekibine açıklamaları için teşekkür ederek desteklerini iletti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.