banner113

Başkan Yücel'den Alanyaspor ve Kestelspor açıklaması!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis toplantısında 3. lige çıkan Kestelspor'u tebrik etti

Başkan Yücel'den Alanyaspor ve Kestelspor açıklaması!
02 Temmuz 2020 Perşembe 15:30

banner108
banner238



COVİD-19 PANDEMİSİ 
Başkan Yücel meclis toplantısında söz alarak şunları söyledi. Sayın meclis üyelerimiz, ekranları başında bizleri izleyen kıymetli vatandaşlarımız hepimizin bildiği gibi mart ayından itibaren ülke olarak Covid-19 Pandemisi ile mücadele etmekteyiz. Tüm dünyayı etkileyen, yüzbinlerce can kaybına yol açtığı gibi, küresel sosyal ve ekonomik buhranları beraberinde getiren coronavirüs pandemisi dolayısıyla 3 aydır meclis toplantımızı gerçekleştiremedik.  1 Haziran’da başlayan normalleşme sürecinden sonra hamdolsun ki; yeniden meclis toplantımızda sizlerle birlikteyiz.  Ülke olarak ve fert fert gösterdiğimiz dikkat ve tedbirlerle çok şükür ki diğer ülkelerle kıyaslandığında süreci iyi bir şekilde yönettiğimizi söyleyebiliriz. 
En kısa sürede de pandeminin sona ermesini ve insanlarımızın sağlıklı ve huzurlu günlere geri dönmesini diliyorum. 
Coronavirüs Hastalığı dolayısıyla kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şu an hastanede tedavi gören hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu süreçte özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. 
Bu süreçte gece gündüz demeden mesai yapan sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek ve bu hastalığa yakalanmamak için her bir vatandaşımızın sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına gerekli özeni göstermesini hassasiyetle rica ediyorum.
DİNİ VE MİLLİ BAYRAMLAR
Mart ayından bu güne kadar milli bayramlarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını evlerimizde kutladık. Yine Ramazan Bayramı’nı da evlerimizde ifa ettik. Rabbim, dini ve milli bayramlarımızı tekrar birarada coşkuyla heyecanla kutlamayı nasip etsin. 
ANNELER VE BABALAR GÜNÜ
Hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimizin ve babalarımızın günlerini belki bu yıl onlara doya doya sarılamadan kutladık. Tekrardan değerli büyüklerimizin bu özel günlerini en içten duygularımla kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum. 
LGS VE ÜNİVERSİTE SINAVI
Lise ve Üniversite giriş sınavlarında ter dökerek heyecanla sonuçlarını bekleyen gençlerimiz, bu yıl zor bir süreçte sınava hazırlandılar. Emeklerinin karşılıklarını alacakları ve hayallerini gerçekleştirebilecekleri sonuçlar almalarını diliyorum. Tüm gençlerimizi sonuçları ne olursa olsun şimdiden tebrik ediyorum, gerçekten olağanüstü bir durumda olağanüstü bir çaba harcadılar. Sevgili Gençler, Sizler ülkemizin geleceği, bizlerin aydınlık geleceğisiniz. Asla ümitsizliğe düşmeyin. Unutmayın ki, bizler her zaman yanınızdayız, sizlerleyiz.
DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI
Denizlerimizdeki egemenliğimizin tescili olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutluyorum. 
15 TEMMUZ 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Aziz milletimize, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yönelik 15 Temmuz Gecesi başlatılan darbe girişimini tekrar şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi, Türk Demokrasi Tarihine kara bir leke olarak girmiştir.
15 Temmuz’da ve geçmişten bu güne vatanı için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Şehit yakınlarına ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum. 
24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI
Kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma görevi gören basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması vesilesiyle, kentimizde ve ülkemizde görev yapan tüm basın mensuplarının basın bayramını kutluyorum. Basın mensuplarımıza, sansürün olmadığı, işlerini yaptıkları için cezalandırılmadıkları, emeklerinin karşılıklarını aldıkları, hür ve demokratik bir ortamda mesleklerini sürdürebilmelerini diliyorum.
KURBAN BAYRAMI
31 Temmuz’da mübarek Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Değerli meclis üyelerimizin ve kıymetli vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. 
ALANYASPOR
18 Haziran'da, Bölgemizin bir diğer temsilcisi Antalyaspor'umuzla oynadığı müsabaka neticesinde, tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası Finaline yükselerek bizlere bu tarifsiz gururu yaşatan Alanyaspor'umuzun yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Ayrıca 22 Haziran tarihinde oynanan Alanyaspor-Trabzonspor müsabakasında takımımıza ve Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na yapılan çirkin saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyor, Alanyaspor'un bu Şehrin kırmızı çizgisi olduğunu ısrarla vurguluyorum! Turuncu yeşil sevdamıza, hem kupa hem de ligdeki başarılı, onurlu ve herkesçe takdir gören yürüyüşünde başarılar diliyorum...
KESTELSPOR
 Pandemi süreci nedeniyle BAL ligi'ne verilen aranın ardından, 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına ve liglerin kaldığı noktada tescillenmesine karar verildi. Buna göre Kestelspor'umuz, lider olarak sürdürdüğü BAL Ligi'nde şampiyonluğunu ilan ederek 3. lige yükseldi. Bu gururu şehrimize yaşatan Kestelsporumuzda, yönetim, teknik heyet, futbolcularımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, takımımıza 3. ligde başarılar diliyorum.


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.