banner113

Başkan Yücel'e esnafların ardından bir destekte partisinden geldi!

banner106

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yazın yoğun trafik akışının olduğu Atatürk caddesinde belediyenin yaptığı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yücel'e esnafların ardından bir destekte partisinden geldi!
12 Mart 2020 Perşembe 15:34

banner108
banner238

MHP'DEN TAM DESTEK
Vatandaş ve esnafların desteklediği Atatürk caddesindeki çalışmaya bir destekte MHP teşkilatından geldi. Türkdoğan ve yönetimi  Atatürk caddesi üzerinde devam eden çalışmaları yerinde gördü. İlçe Başkanı Türkdoğan “Alanya Belediyemizin Atatürk Caddesi üzerinde özellikle yaz döneminde daha da yoğunlaşan trafik yükünü hafifletmek amacıyla geçici bir çözüm yolu olarak uyguladığı caddenin iki şeritten 3 şeride çıkarılması, yani ortalama 7-7,5 metreden, 9 metreye artırılması çalışmalarını yerinde incelemek üzere buradayız. 

İKİ ARAÇ YAN YANA GEÇMEKTE ZORLANIYOR
Hepimizin bildiği gibi zaten yan şeritte de görüyoruz, yol trafiğe açık ve iki araç yan yana geçmekte zorlanıyor. Bir de yani hepimizin malumu olduğu üzere otopark sorunumuz da var. Yolun bir şeridi zaten parkomat olarak kullanılıyor. Yandan iki şeridin işler vaziyette akmasında sorun yaşanıyor. İşte bu sorunu aşmak adına Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bey ve ekibi geçici bir çözüm olarak bu caddedeki genişliği artırmak suretiyle bu trafiğin biraz daha hızlı akmasını sağlamak üzere bu çalışmayı başlattı. 

ÇOK YERİNDE ÇALIŞMADIR
Biz Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak bu çalışmayı çok yerinde görüyoruz. Olması gereken bir çalışmaydı. Kışın dahi gördüğümüz gibi trafikte böyle bir tıkanma yaşanırken, yaz aylarında burada trafikte ne kadar büyük bir yoğunluk olduğunu hep birlikte görüp, müşahede etmekteyiz. Daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak adına önümüzdeki süreçlerde inşallah Atatürk Caddesi’ni Alanya Belediyemiz daha güzel, prestijli bir cadde haline getirecek. Biz bütün çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyoruz. Bir kez daha yapılan çalışmadan dolayı da Alanya Belediyemizi tebrik ediyoruz

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.