banner113

Başkan Yücel, Güllerpınarı esnafıyla buluştu!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Güllerpınarı mahallesi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yücel, Güllerpınarı esnafıyla buluştu!
07 Ocak 2019 Pazartesi 16:12

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, istişare toplantılarına devam ediyor. Daha önce merkez ve kırsal bölgelerdeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Yücel, esnafları da ziyaret ederek yeni sezon öncesi kendilerinin talep ve önerilerini dinliyor.
YÜCEL: “ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaflarla gerçekleştirdiği istişare toplantısında yeni sezonun iyi geçeceğini vurgulayarak “Şehrimiz gerek kültürel gerekse doğal yapısıyla dünyanın sayılı turizm bölgelerinden bir tanesi. Geçmiş yıllarda şehir olarak yaşadığımız sıkıntılara nazaran bu sezonun iyi geçeceği kanaatindeyim. Bu sebeple bizler gibi siz esnaflarında yapılanmasını iyi yapması gerekiyor. Alanya Belediyesi olarak bizler bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her zaman sizlerin yanındayız.”

ESNAF HİZMETLERDEN MEMNUN
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile gerçekleştirilen istişare toplantısında esnaflar yapılan hizmetlerden memnun olduğunu vurgulayarak gerek vatandaşların gerekse esnafın Başkan Yücel’in çok sevilen bir yönetici olduğunu söylediler.

Başkan Yücel, toplantıya katılan esnaflara her zaman kapısının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu söylerken toplantının ardından esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.