banner113

Başkan Yücel: Huzurlu bir bayram diliyorum

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Mübarek Ramazan Bayramı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı. 

Başkan Yücel: Huzurlu bir bayram diliyorum
23 Haziran 2017 Cuma 16:58

banner108
banner238

Bayramların hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna günlerden olduğuna vurgu yapan Başkan Yücel, dargınlıkların, kırgınlıkların sona erdiği mutlu bir bayram diledi.
11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznüyle, mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Yücel şunları kaydetti: “Dini bayramlarımız kardeşlik ve hoşgörü duygularını en yoğun yaşadığımız ender günlerdir. Bayramlar büyüklerimizi, akraba ve dostlarımızı, hastalarımızı ziyaret edip gönül aldığımız, anlayışın ve alçak gönüllülüğün en fazla olması gereken mübarek günlerdir. Bayramlar kimsesizleri, muhtaçları yalnız bırakmayıp ellerini öpme günüdür; ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarına ortak olmak için bir fırsat günüdür. Bu mübarek günlerin feyzinden ve bereketinden en iyi şekilde istifade etmeliyiz. Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, Yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını niyaz ederim”.
“HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN 24 SAAT VATANDAŞIMIZIN EMRİNDEYİZ”
Vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için 444 82 07 nolu Çözüm Masası, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bayram boyunca 24 saat görev başında olacaklarını hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “700’ün üzerinde nöbetçi personelimiz halkın mutluluğu ve huzuru için 24 saat çalışacaklardır” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.