banner113

Başkan Yücel "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik"

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP teşkilatının kongresinde konuştu

Başkan Yücel "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik"
27 Eylül 2020 Pazar 14:06

banner108
banner238
Yücel'in konuşmasından satır başları
“İstiklal için Birlik, İstikbal için Dirlik”
kongremize hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz.
Kongremize katılan her kademedeki teşkilat mensuplarımızı, tüm delege ve üyelerimizi, kıymetli misafirlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
İlçe kongremizin Alanyamıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Kongremizle daha da büyüyeceğiz, birbirimize daha da kenetleneceğiz. Birlikte, İstiklale ve istikbale daha güçlü yürüyeceğiz.
Partimizle uyum içinde çalışarak, MHP Belediyeciliği ile Alanya halkımıza en iyi şekilde hizmet ediyoruz.  Partimizin Üretken Belediyecilik anlayışıyla kentimizin sorunlarına çözüm üretiyoruz, insan kazanıyoruz.
Aynı şevk ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Liderimiz  Sayın Devlet Bahçeli beyin söylediği gibi; vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz Yerel Yönetimlerdir.”
Bizim; vatan sevgimiz, davamıza ve Alanya’ya hizmet etme aşkımız hiç bitmeyecek…
Milliyetçi Hareket Partisi tüm kademeleriyle büyük bir ailedir. Şahsım da bu ailenin parçası olmaktan, MHP çatısında sizlerle beraber yürümekten her zaman onur ve gurur duydum, duymaya da devam edeceğim.
Genel Başkanımızın teşkilatımıza ve bizlere duyduğu güven ve destekle Alanya için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bizlere bu güzel şehre hizmet etme imkanı veren; Genel Başkanımıza bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 
Aynı zamanda birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum, destekleri ile varlığını her zaman yanımızda hissettiğimiz Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, bölge milletvekillerimize,  il başkanımıza, ilçe başkanımıza, teşkilatlarımızın her kademesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu kutlu dava yolunda asla arkasına bakmadan yürüyen, gece gündüz demeden çalışan teşkilatımızın yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerimize, ülkü ocaklarımıza, kadın kolları teşkilatlarımıza, partimizin kuruluşundan bugüne kadar emek veren büyüklerimize,  delegelerimize, partimizin her bir neferine de çok çok teşekkür ediyorum.  Allah onlardan razı olsun.
Sözlerime son verirken ilçe teşkilatımızda geçen dönem görev alan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, yeni seçilecek arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dilerim.
Kongremizin şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

 
 
 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.