banner113

BAŞKAN YÜCEL, KONAKLI VE TOSLAK MAHALLESİ’NDEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı ve Toslak Mahallelerinde devam eden asfalt, yol genişletme, alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN YÜCEL, KONAKLI VE TOSLAK MAHALLESİ’NDEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
06 Mayıs 2022 Cuma 16:11

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı mahallerinde devam eden yatırımları Alanya Belediyesi icracı müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ile birlikte yerinde inceledi. Konaklı Mahallesi Pamukyeri-Elikesik bağlantı yolu ve Toslak Mahallesi Ketenlik Mevkii’nde yürütülen çalışmaların geldiği son aşamalar hakkında bilgiler alan Başkan Yücel, çalışmaların Haziran ayında tamamlanacağını söyledi.

KONAKLI-ELİKESİK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR

Konaklı Pamukyeri ile Elikesik’i birleştirecek bağlantı yolunun hızla asfaltlanmaya devam ettiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yolda 1.5 kilometrelik genişletme yaptıklarını ve şu ana kadar bin 400 metrelik sıcak asfaltlama çalışması gerçekleştirildiğini söyledi.

TOSLAK KETENLİK YOLU’NDA ASFALT HAZIRLIĞI

Toslak Ketenlik Mevkii’nde devam eden çalışmaları da denetleyen Başkan Yücel, 4.5 kilometrelik yolda asfaltlamanın tamamlanacak alt ve üst yapı çalışmalarının ardından kısa süre içerisinde başlayacağını söyledi. Tüm çalışmaların Haziran ayına kadar tamamlanacağını söyleyen Başkan Yücel, bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

KONAKLI SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Başkan Yücel, yatırım incelemelerinin ardından Konaklı Sanayisi esnafı ile bir araya geldi. Başkan Yücel’e Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Ali Rıza Açman ve yönetimi de eşlik etti. Bölgede devam eden yatırımlar hakkında esnafları bilgilendiren Başkan Yücel, batı mahallesinde yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.