banner113

Başkan Yücel seçimden önce verdiği bir sözünü daha yerine getirdi

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, Avsallar ve batı bölgesinin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan Kapalı Pazar Yeri projesi tamamlandı. Pazar yerini inceleyen Başkan Yücel, eserlerinin yılbaşında hizmete açılacağını müjdeledi.

Başkan Yücel seçimden önce verdiği bir sözünü daha yerine getirdi
08 Aralık 2020 Salı 15:09

banner108
banner238

Alanya Belediyesi, Modern Avsallar Kapalı Pazar Yeri projesini tamamladı. Avsallar Mahallesi’ne bağlı 2917 parselde bulunan ve 4.720 m² alana inşa edilen Modern Kapalı Pazar Yeri’nde zabıta odası, ofis, mutfak, umumi tuvaletler, mescitler ve özellikle Kurban Bayramı’nda kullanılmak üzere küçükbaş hayvan kesimi için 1 adet kesimhane bulunuyor.

YILBAŞINDA HİZMETE AÇILACAK
Ekipleriyle birlikte yapımı tamamlanan Pazar alanında incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Pazar yerinin yılbaşında hizmete açılacağını söyledi. Başkan Yücel; “Özellikle Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın geniş ve ferah bir şekilde alışverişlerini yapabileceği, içerisinde esnafımızın ve vatandaşımızın ihtiyaçlarına yönelik düşünülmüş birçok unsuru bir arada barındıran, gölgelik ve yağmura karşı korumalı şekilde dizayn ettiğimiz Pazar yerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Kura sonucu yer belirleme, işaretleme ve yerleşme işlemlerinin ardından Alanya’mızın en büyük kapalı Pazar yerini yılbaşında vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.” dedi.    

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.