banner113

Başkan Yücel sözünü tuttu, O yol artık kısalıyor

banner106

Alanya Belediyesi, yaylaların ulaşımını kolaylaştırmak ve alternatif yol güzergâhları oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Başkan Yücel sözünü tuttu, O yol artık kısalıyor
10 Temmuz 2018 Salı 08:43

banner108
banner238

Çalışmalar kapsamında Alanya’yı ve Gündoğmuş’u daha kısa yoldan Gökbel’e bağlayan Gören yolu genişletilip iyileştiriliyor.
BAŞKAN YÜCEL SÖZÜNÜ TUTTU
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Gökbel- Taşatan Yolu’ndan Gündoğmuş ve Alanya’ya vatandaşlarımızın ayağı toza değmeden ulaşabilecekler” sözünü yerine getirerek, Gökbel -  Taşatan yolundan Gündoğmuş Basırlı ve Gören Mevkiinde 12 kilometrelin yolun startını verdi. Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü Gökbel, Taşatan ve Gören arasında istinat duvarları ile güçlendirilen yolda genişletme ve asfalt öncesi hazırlık çalışması devam ediyor. Yol genişletme çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı yolda, yer yer dere yataklarına menfezler de yapılıyor.

GÖKBEL- GÖMÜRGEN ARASI 7 KM ASFALT
Öte yandan Gökbel- Gömürgen arasında 7 kilometrelik yolda asfalt hazırlığı tamamlanarak, asfalt için hazır hale getirildi. Gökbel – Gömürgen arasının Gökbel güreşleri öncesinde asfaltlanacağını belirten Başkan Yücel, “ Yayla yollarını sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Bu yönde vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütleri ve hatta daha fazlasını yerine getirmek için azami bir gayret sarf ediyoruz. Daha önce söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımız Gökbel- Taşatan yolundan Gündoğmuş ve Alanya’ya ayakları toza değmeden ulaşabilecekler. Yine aynı şekilde Göklbel’den Gündoğmuş Köprübaşı Yaylasına da sorunsuz bir ulaşım sağlıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.