banner113

Başkan Yücel, zabıtaya talimatı verdi!

banner106

Alanya Belediye Encümen Toplantısı’nın ardından esnaflara uyarılarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaz turizm sezonu öncesinde belediye olarak yaptıkları çalışmaları aktardı ve esnaflara seslendi. 

Başkan Yücel, zabıtaya talimatı verdi!
26 Nisan 2019 Cuma 09:35

banner108
banner238

Haftalık olağan encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçe genelindeki dilenci ve seyyar satıcılara esnaflar tarafından sahip çıkılmaması ve görüldüğü an kolluk kuvvetleri ve zabıta ekiplerine haber verilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Özellikle her yaz döneminde ortaya çıkan dilencilik ve seyyar satıcılık problemine değinen Başkan Yücel, din istismarcılığı yapan kişilere destek olunmaması yönünde esnaflara büyük görev düştüğünü belirtti. Başkan Yücel, “Bunlar şebeke olarak hareket ediyorlar ve insanların dini duygularını sömürüyorlar. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Özellikle dini duygular konusunda ‘Yardım yapıyoruz’ diyerek dergi satışı yapanların toplanan paraları eğlence kulüplerinde harcadıklarını unutmasınlar” dedi.
BAŞKAN YÜCEL: “ÇIĞIRTKANLIK VE HANUTÇULUĞUN AFFI YOK”
Alanya’da faaliyet gösteren esnafları belirlenen kurallara uymaları yönünde de uyaran Başkan Yücel, “Sınırların dışına çıkmadan, kaldırım işgalleri oluşturmadan kısacası kamu haklarını ihlal etmeden bir sezon geçirmelerini üstüne basa basa yineliyorum. Tezgâhta sergilenen ürünlerinde etiket bulundurmaları yönündeki uyarılarımızı dikkate almalarını, yaka kartı olmadan personel çalıştırmamalarını tavsiye ederim. Çığırtkanlık ve hanutçuluk konusunda geçtiğimiz yıllarda yürüttüğümüz çalışmaların bu yıl da devam edeceğini, en ağır yaptırımların uygulanacağını da hatırlatmak isterim” ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.