banner113

BAŞKAN YÜCEL’İN MEGA PROJESİ YÜKSELİYOR AKDENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK TEMEL BETON DÖKÜMÜ BAŞLADI

banner106

Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane projesinde beton döküm işlemi dualarla başladı. 8 bin metreküp betonu sadece 3 gün içerisinde dökeceklerini belirten Başkan Yücel; “Akdeniz bölgesinin en büyük temel beton döküm işlemine başladık. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Ancak projemiz tamamlandığında Alanya’mızın cazibe merkezi olacak.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’İN MEGA PROJESİ YÜKSELİYOR AKDENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK TEMEL BETON DÖKÜMÜ BAŞLADI
11 Haziran 2022 Cumartesi 15:24

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in mega vizyon projesi olan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’nde temel beton döküm işlemi başladı. 8 bin metreküp betonun, 50’ye yakın mikser ve 300’e yakın personelle aralıksız çalışılarak sadece 3 gün içerisinde dökülmesi öngörülüyor.

DÖKÜM İŞLEMİ DUALARLA BAŞLADI

Cuma Pazarı’nda yapımı devam eden mega projenin temel beton döküm işlemi dualarla başladı. Döküm işlemine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Başkan Yardımcıları da katıldı. Duanın ardından Başkan Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile birlikte butona basarak dökümün startını verdi.

YÜCEL: “DÖKÜM İŞLEMİNİ 3 GÜN İÇERİSİNDE BİTİRECEĞİZ”

İçerisinde kapalı ve katlı otopark, kapalı pazar alanı, ticari alanlar, dijital kütüphane, sinema salonu ile sosyal donatı alanları bulunacak mega projenin temel dökümüne başladıklarını belirten Başkan Yücel; “Alanya’mızın merkezde bulunan gerek kamu kurum kuruluşları gerekse tüzel kişilikler arasında en büyük çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Projemizin geleceği için burayı iyi bir izolasyonla yapıyoruz. Yeraltında gerçekleşen çalışmalar sırasında doğal şartlardan dolayı aksamalar olmuştu. Temel atma işlemimizi 3 gün içerisinde tamamlayacağız. Bu sürede alanımızın kargasını yaparak kışa çalışma olanağını oluşturacağız.” dedi.

“ÇEVREYE VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUZ”

Sezonun başlaması münasebetiyle devam eden çalışmalar için esnaf ve vatandaşlara özürlerini ileten Başkan Yücel; “Şu anda gerçekleştirdiğimiz çalışmayla çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan ve çevre esnafından çok özür diliyoruz. İnşallah gelecek yıl burası bölgemizin en büyük cazibe merkezi olacak. 50’ye yakın mikser ve 300’e yakın personelle aralıksız çalışarak 8 bin m³ betonu, 3 gün içerisinde tamamlayacağız. Perde duvarlarıyla birlikte üst meydanı da yaparak inşaatımıza ara vereceğiz. Kalan bölüme de sezon biter bitmez başlayacağız. Şimdiden kentimizin en büyük projelerinden biri olan bu projemizin Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.