banner113

Batı mahallelerine asfalt seferberliği!

banner106

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batı mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Batı mahallelerine asfalt seferberliği!
24 Ağustos 2021 Salı 16:07

banner108
banner238
Batı’da 70 km’yi bulan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yücel, “Kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız” müjdesini verdi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi tarafından Batı mahallerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Batı mahallelerinde toplamda 70 km’lik asfalt çalışması yapacaklarını belirten Başkan Yücel, çalışmaların son etabının sürdüğü İncekum Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel’e icracı müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut da eşlik etti.

“ASFALT ÇALIŞMALARI 15 EYLÜL’E KADAR TAMAMLANACAK”
“Doğu, Batı, merkez ve yaylalar olmak üzere dört farklı alanda asfalt çalışmalarımız devam ediyor” diyen Başkan Yücel, “Batı’da Avsallar, Okurcalar, İncekum ve yukarıdaki mahallelerimizde 70 kilometrelik asfalt çalışmamız vardı. Bunun üçte birlik kısmını tamamladık. 15 Eylül’e kadar da diğer bölümlerini bitirip kış mevsimi gelmeden asfalt çalışmalarını tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

“BU YOL AVSALLAR İÇİN CAN SUYU OLACAK”
Başkan Yücel, “Yaklaşık 2 aydır burada altyapı çalışması sürdürdük. Sağlıklı ve en iyi şekilde yıllarca hizmet verecek şekilde hazırlık yaptık. Yerleşim alanlarında sıcak asfalt yapıyoruz, yeni ve ham olan yollarımızda da sıcak asfalta geçeceğiz. Bu yeni açtığımız yol da Avsallar için can damarı oldu. Şimdi de asfaltını tamamlayıp hizmete sunacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.