banner113

Böcek Alanya da halcilerle bir araya geldi

banner106

Böcek Alanya da halcilerle bir araya geldi
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:00

banner108
banner238

Sabah saatlerinde ilk olarak muhtarlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ardından, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile görüştü. Görüşme sonrası Lumos Otel’e dönen Başkan Böcek, hal komisyoncuları ile buluştu.

“SORUNLARI MASAYA YATIRACAĞIZ”

Toplantının açılışını yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Biz vatandaşımıza, halkımıza saygı duyuyoruz. Hangi partiye oy verirlerse versinler, biz her ilçeyi, Cumhuriyet Halk Partili, İYİ Partili belediye gibi göreceğimizi söylemiştik. Ziyaretlerimizde daire başkanları, ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya İlçe yöneticilerimiz var. Hep birlikte Alanya’mızı, Antalya’mızı yöneteceğimizi söylemiştik. Alanya'ya bugün geldik ziyaret ediyoruz, bürokrat arkadaşlarımla. Bu demek değildir ki bir daha 5 yıl sonra görüşeceğiz. Sorunları her zaman masaya yatıracağız” dedi. 

Komisyoncuların sorunlarını dinleyen Böcek, talepler için gerekli değerlendirmelerin yapılacağını ifade etti. Ardında ulaşım esnafıyla bir araya gelen Başkan Böcek’in toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.