banner113

Böcek'in gündeminde yeni Hal inşaatı vardı

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iftar programı için geldiği Alanya’da ‘Alanya Buluşması’ adı altında bir toplantı düzenledi.

Böcek'in gündeminde yeni Hal inşaatı vardı
21 Nisan 2022 Perşembe 20:51

banner108
banner238

Muhtarlar ve STK’ların sorunlarını dinlemek için ALTSO Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda Böcek’in yanı sıra CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de yer aldı. 

“NEDEN YAPMADIĞIMIZI KONUŞACAĞIZ”
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaretinin ardından toplantıya geldiğini belirten Böcek, toplantının açılış konuşmasında “Yarıda kalan işler nedir? Neden yapmadıklarımızla ilgili birlik beraberlik içerisinde bunları konuşmak üzere aranızdayım. Söz muhtarda diyelim. Söz almak isteyen bütün vatandaşlarımızla dertleşmeye devam edeceğiz” dedi. Böcek’in açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

DAVALIK HAL PROJESİ DE KONUŞULDU
Toplantıda dönemin Antalya Büyükşehir Belediyesi başkanı Menderes Türel zamanında 2016’da temeli atılan ve inşaatı hâlâ devam eden Alanya Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından yürütmenin durdurulması için mahkemeye taşınan Türkler Mahallesi’ndeki Toptancı Hal Kompleksinin konuşuldu. Böcek tarafları dinleyerek, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin den bilgi aldı.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.