banner113

Bölge hastanesine kaymak gibi yol

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ALKÜ), Metro Market ve Maki Caddesi arasındaki yollar, sessiz sıcak asfaltla kaplanarak yeni çevre yoluna bağlantısı yapıldı. 

Bölge hastanesine kaymak gibi yol
07 Mart 2018 Çarşamba 15:19

banner108
banner238
Yol çalışmalarının ALKÜ Hastanesi acil girişi ile Cenaze Hizmetleri binası ve Maki Caddesi arasında sürdürüldüğünü anlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar kapsamında Oba Belen Sokağı’nda genişletildiğini söyledi.
KALİTELİ VE MODERN
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’yı kaliteli ve modern yollara kavuştururken,trafik sıkışıklığının önüne geçmek için de alternatifyollarıvatandaşlarınhizmetinesunmaya devam ediyor.Bu kapsamda yürütülen çalışmalar neticesinde ALKÜ Hastanesiçevresindeki ana ve bağlantı yollarıyeni çevre yoluna bağlantısı yapılırken, Alanya Belediyesi Cenaze Hizmetleri Binası önünden, Maki Caddesine bağlanacak olan 15 metrelik imar yolunda da hummalı bir çalışma başlatıldı. Kotlama çalışması yapılan yolda, Telekom ile kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu gibi altyapı hizmetleri de ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde yürütülüyor. 
ÇOK GENİŞ BİR ALANDA
Merkezden kırsala çok geniş bir alanda vatandaşlarınhizmetleri en iyi şekilde alabilmelerini sağlamak için aralıksız çalıştıklarını belirten Alanya BelediyeBaşkanı Adem Murat Yücel, amaçlarının kalıcı hizmeti vatandaşla buluşturmak olduğunu vurguladı. Başkan Yücel, “ Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızıyürütüyoruz. ALKÜ Hastanesinin bulunduğu bölge herkesin malumu olduğu gibi şu an Alanya’nın başta trafik olmak üzere en yoğun olduğu bir bölgemiz. Biz, hastane buraya taşınmadan çok önce planlamalarımızı yaptık ve hastane açılışından önce yolları yaparak asfaltladık. Arkasından bu yol ve caddeleri yeni açılan çevre yoluna bağlamak için yoğun bir çalışma içerisine girdik. Şu anda Metro ile Oba-Maki Caddesi arasındaki Cenaze Hizmetleri binamızın olduğu cadde kaldı. Orada çalışmamız devam ediyor. Kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız.”dedi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.