banner113

Büyükşehir ve Alanya belediye zabıtaları ilk kez!

banner106

Antalya Büyükşehir belediye ve Alanya Belediye zabıtası ilk kez bir arada denetim yaptılar.

Büyükşehir ve Alanya belediye zabıtaları ilk kez!
14 Mayıs 2019 Salı 16:37

banner108
banner238

Yoğun bir turizm sezonu geçirmesi beklenen Alanya’da Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi zabıta ekipleri ortak denetim yaptı. Denetimler Alanya’nın turizm açısından en hareketli bölgeleri olan Atatürk Bulvarı ve Ahmet Asım Tokuş Bulvarı’nda ağırlık kazandı. 


Etiket ve kaldırım işgali denetlendi
Zabıta ekipleri, esnafa kaldırım işgalleri konusunda dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunurken, kaldırımlara gelişigüzel konulan ilan ve reklam tabelalarının kaldırılması, işyeri dışına konulacak tanıtıcı ürünlerin ise 80 cm’yi geçmemesi istendi. Denetim kapsamında bazı işletmelerin görüntü kirliliğine yol açan seyyar tabelaları da kaldırıldı.


Kaldırım ihlaline geçit yok
Zabıta ekipleri durak ve kaldırım ihlali konusunda da denetim yaptı. Araçlarını durak önlerine ve kaldırımlara park eden sürücüler uyarıldı. Araçlar, park yapmanın yasak olduğu yerlerden kaldırılırken, sürücülere ise bu durumun tekrarında ceza yazılacağı uyarısında bulunuldu.

BÖCEK FARKI!
Muhittin Böcek'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ilk kez ilçe belediyenin zabıtaları ile ortak çalışma yapıldı. Büşükşehir ve Alanya Belediyesi zabıta ekipleri, Atatürk ve Ahmet Asım Tokuş Caddesi üzerinde ortaklaşa denetim çalışma gerçekleştirdiler. CHP'nin grup sözcüsü Erkan Demirci ise denetimle ilgili olarak "Hedef Planlı Kurallı ve Kimlikli Alanyadır" dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.