banner113

Çakır'a, Alanya çarşı esnafından büyük destek

banner106

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, seçim çalışmalarına Alanya merkez ve 25 metrelik yol üzerindeki esnafları ziyaret ederek devam ediyor. Esnafın ve vatandaşların Çakır’a büyük ilgi ve desteği dikkat çekti. 

Çakır'a, Alanya çarşı esnafından büyük destek
12 Mart 2019 Salı 14:54

banner108
banner238

Esnafa ilgi ve destekleri için teşekkür eden ve hayırlı kazançlar dileyen Çakır, “Dün olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da esnafımızın her zaman yanında ve destekçisi  olmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde esnaflarımız bize sorunlarını ve taleplerini anlattılar. Biz de kendilerine; belediye birimlerimizin, vatandaşlarımıza ve esnafımıza  anlayışlı ve saygılı olacaklarının, özellikle vatandaşlarımız ve esnafımızla birebir iletişimde olan birilerimizin cezaya değil, uyarı, eğitim ve sağlıklı iletişime dayalı mesai yapmalarını sağlayacağımızın sözünü verdik. Ayrıca, enafımızın üzerindeki vergi ve harç yükünü tekrar gözden geçilerek, ilgili oda ile işbirliği içerisinde yeni düzenleme ile harçlarda öenli indime gideceğimizin sözünü verdik.”dedi. 

Ziyaretlerimizden şahit olduğumuz tek şey vatandaş hizmet almak istiyor diyen Çakır, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın diğer adayların denendiği (her iki adayın da belediye yönetiminde olduğunu) ancak belediyenin layıkıyla yönetilemediği, Alanya’nın hizmetten yoksun geçirecek bir 5 yılının daha olmadığın kanatindeler. Biz de; Birlikle Alanya’yız sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolumuzda Alanya’da değişimi başlatacağımıza, Alanya’mızı hak ettiği şekilde yöneteceğimize inanıyoruz. Allah’ın izni ve vatandalarımızın desteği ile seçimleri biz kazanacağız. Ve kazanan Alanya olacak”dedi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.