banner113

Çakır "Birlikte Alanyayiz"

banner106

Alanya Bağımsız belediye baskan adayı Alaattin Çakır konustu

Çakır "Birlikte Alanyayiz"
14 Ocak 2019 Pazartesi 18:19

banner108
banner238

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine, ülke genelinde olduğu gibi Alanya’da da start verildi. Bağımsız Alanya Belediye Başkan Adayı olan Alaattin ÇAKIR; önce Allah’a, sonra seçmenin vicdanına güvenerek yola çıktıklarını söyledi. 
Çakır, Alanya seçmeninin gösterdiği yoğun ilgi ve samimi desteğe teşekkür ederek; Alanya’nın birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir Alanya olabileceğini vurguladı. “Birlikte Alanya’yız” sloganı ile yola çıkan ÇAKIR; 
“Bağımsız adaylık açıklaması yaptığımız günden sonra, Alanya seçmeninin yoğun ilgi ve desteğini gören bazı odaklar; adaylıktan çekileceğimiz dedikodusunu yayarak, seçmeni etkileme ve bağımsız adayı etkisizleştirme gayreti içerisine girmektedirler. Bu mesnetsiz dedikodular bizi asla yıldırmaz ve yolumuzdan döndüremez.
Alanya seçmeni, kendi aklı ve hür vicdanı ile değerlendirme yaparak oy verebilecek kültür ve medeniyete sahiptir. Alanya için sorumluluk almaya hazırız, dedik ve bağımsız aday olarak çıktığımız bu kutlu yolda, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizin Alanya kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. 
Bizim için önemli olan; Alanya seçmeninin güçlü demokrasi vurgusudur. Alanya seçmeninin bu demokratik çıkışına, sahip çıktık ve bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu şehre ve bölgemize hizmet etmiş birisi olarak; seçimin ve seçmen vicdanının rahat bırakılmasını arzu ediyoruz. 
Allah’ın izni ve seçmenin vicdanına güvenerek çıktığımız bu kutlu yoldan, vazgeçmemiz ve dönmemiz söz konusu değildir. Kendi kafa karışıklığını, seçmenin kafa karışıklığı olarak pazarlamaya çalışanlar; seçmen vicdanınca da değerlendirilecek ve 31 Mart’ta kafa karışıklıkları tamamen giderilecektir.  
Tüm adaylarımızın Alanya seçmeni karşısında ve seçim sürecinde demokratik ve eşit şartlarda yarıştığı ve seçmen iradesine saygı duyulan bir seçim olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.