banner113

Çakır dan eleştiri...

banner106

Demokrat parti Alanya belediye başkan adayı Alaattin Çakır basın açıklaması yapti

Çakır dan eleştiri...
02 Mart 2019 Cumartesi 16:19

banner108
banner238
Seçim gezilerinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çakır, “Seçim gezilerimizde ve seçmenlerimizi ziyaretlerimizde, Alanya’nın birçok mahallesinin ve yerleşim yerinin çağdaş hayatın getirdiği imkanlardan, kent ve şehircilik imkanlarından yoksun olduğunu gördük. 
En basit belediye imkanlarının bile verilemediği yerlerde, vatandaşlarımız sosyal ve ticari sürdürmekte zorlanmakta ve imkansızlıklar içerisinde var olma mücadelesi vermektedir.  
Binlerce esnafımız bu şartlarda ticari hayatını sürdürmeye çalışırken; diğer taraftan da belediyemizin kendilerine yüklediği harç ve vergi yükü ile bunaldığına üzülerek şahit olduk. 
Gençlerimizin ve kadınlarımızın iş umudu, turizm sektöründe çalışan emekçilerimizin işsiz geçirdiği 6 ay ve esnaflarımızın ticaret yapmadan 6 ay işyerlerini kapatmaları, zamanında ve standart verilemeyen hizmetler, karşılanamayan talepler, yapılamayan yollar, kaldırımlar, parklar, menfaate dayalı imar uygulamaları, kaçak yapılar, adamcılık, zengini ve güçlüyü koruma, kamu menfaatlerini kendi lehine kullanma, vatandaşın iş ve işlemlerinin aylarca bekletilmesi, çözülemeyen sorunlar vb… Bunların hepsi; Alanya’mızın gerçek yaşamıdır, kanayan yarasıdır.  
Bundan 5 sene önce ve bugün yapılanın hayal pazarlamadan ibaret olduğunu, şehirde yaşananların farklı olduğunu hepimiz görüyor. Alanya’mızda gördüklerimize, duyduklarımıza ve yaşadıklarımıza kör, sağır ve dilsiz olamayız.”dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.