banner113

Çakır, Konaklı da secim afişimize saldırı, bizi durduramaz!

banner106

Çakır, Konaklı da secim afişimize saldırı, bizi durduramaz!
07 Mart 2019 Perşembe 19:04

banner108
banner238

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, Konaklı Mahallesi’nde seçim afişine yapılan saldırıyı kınadı. Çakır; hiçbir saldırı ve engel bizi durduramaz, yıldıramaz dedi ve söz konusu adi saldırının takipçisi olacaklarını vurguladı.
Konaklı Mahallemizin merkezinde, bir binada asılı duran büyük boy seçim posterimiz, bir takım zorbalar tarafından saldırıya uğramıştır diyen Çakır;  “Öncelikle; demokrasiye yapılan bu saldırıyı, şiddetle kınıyoruz. Bu ve benzeri saldırı, tehdit ve tacizler bizi yıldıramaz, kutlu yolumuzdan döndüremez.
Saldırıdan bir gün önce Konaklı seçim ofisimize gelerek, tehditkar bir tavırla belediye meclis üyesi adayımıza; “Bu afişi kaldırın, yoksa parçalarız!” şeklinde tehdit savuran kişinin kimliği bellidir ve ilgili makamlara bildirilmiştir. Bu adi saldırıyı gerçekleştiren saldırganların, kimlerin maşası olduklarının ilgili makamlarca araştırılması ve soruşturulması için resmi ve yasal makamlara müracaatlar yapılmıştır.
Konaklı Mahallemizde afişimize saldıran maşalar ve arkasındaki uzantıları bilsinler ki; Konaklı’da daha çok çalışacağız. Söz konusu adi olay ile ilgili, avukatımız konuyu takip etmektedir. Buradan da, Alanya Cumhuriyet savcılarımıza suç duyurusunda bulunuyorum. Şehrin tam merkezinde yaşanan bu olayın arkasında kimlerin olduğunun ivedilikle çözülmesi demokratik seçimler adına önemlidir.”dedi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.