banner113

Çavuşoğlu, Antalyalı vekiller ile bir araya geldi...

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ağırladı.

Çavuşoğlu, Antalyalı vekiller ile bir araya geldi...
10 Ocak 2019 Perşembe 16:19

banner108
banner238

AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Ankara'da gerçekleşen görüşmelerde gündem ve Antalya'da yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu görüşmenin ardından, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün de ziyaretle ilgili paylaşımları büyük ilgi gördü. 

Görüşmelerde Kepez’in yıllardır kör düğüm olan mülkiyet sorunlarından birisi daha çözüme kavuşturuldu. Başkan Tütüncü konuyla ilgili, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu konutunda ziyaret ettik.  Bu ziyaretimizde Kepez’in Fatih Mahallesi ve sahir mahallelerdeki mülkiyet sorunlarının çözümüne ilişkin değerlendirmeler yaptık. Kepez’in problemlerinin çözümü noktasında Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, ilgili bakanlarla irtibatta bulundu. Dışişleri Baklanlığımız, büyükşehir belediyemiz ve Kepez Belediye başkanı olarak şahsımın verimli, etkili ve koordinasyon içerisindeki çalışmaları neticesinde çiçek gibi müjdelerle Antalya’ya dönüyoruz“ diye konuştu.  

Görüşmelerin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, misafirlerine karlar altındaki dışişleri bakanlığı konutunun bahçesini gezdirdi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.