banner113

Çavuşoğlu "Benim sizlerden ricam, Adem Murat Yücel'i güçlendirelim" 

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yerel seçim çalışmalarının son gününde Alanya'da gelerek hemşehrileriyle buluştu.

Çavuşoğlu "Benim sizlerden ricam, Adem Murat Yücel'i güçlendirelim" 
30 Mart 2019 Cumartesi 15:17

banner108
banner238

Alanya’nın Avsallar Mahallesi’ndeki seçim ofisinde vatandaşlarla buluşan Bakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı için destek istedi. 
"Bu seçim Alanyamız için Antalyamız için çok önemli" 
Cumhur İttifakı partilerine mensup arkadaşlarının 3 aydır aralıksız çalıştığını aktaran Çavuşoğlu, "Arkadaşlarımız yaklaşık 3 aydır gece gündüz çalışıyor, Alanya’da gitmedik yer bırakmadılar bir ve beraber çalıştılar.
Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah gayretlerimizin neticesini yarın sandıkta göreceğiz. Fırsat buldukça arkadaşlarımızın çalışmalarına destek olmaya çalıştım. Bu seçim Alanyamız için Antalya’mız için çok önemli.
Belde belde, mahalle mahalle dolaşamadım maalesef. Malum görevler nedeniyle yurt dışına da çıkmak zorunda kaldık" dedi. 
"Benim sizlerden ricam yarın Adem Murat Yücel'i güçlendirelim" 
Avsallar'da konuşma yaptığı caddeyi sevdiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çünkü buranın Türkiye’nin mozaiğini oluşturuyor. Türkiye'nin her yerinden esnaf arkadaşlarımız burada kardeşçe yaşıyorlar.
Bu yıl turizm yılı geçen yıldan daha iyi olacak o yüzden de hedeflerimizi yeniledik. 50 milyon turist 50 milyar dolar dedik. Buna yaklaştık ve hedefimizi revize ettik. 70 milyon turist, 70 milyar dolar gelir dedik.
Alanya'da yollar, tüneller yaptık, yoğun kavşaklara, köprülü kavşaklar yapıldı. Çevreyolu ile yeni tüneller ve köprüler ile vatandaşlarımız turistler rahat etsin istiyoruz. Burdur-Antalya-Alanya otobanında ihalesini yapıyoruz.
Aynı şekilde raylı sistem, doğal sözü verdik onları da getireceğiz. Hiçbir ilçede olmayan iki üniversite ilçemizde var. Sizlerin sayesinde Alanya'yı ilklerin kenti yaptık. 5 yıldır Alanya'ya güzel yatırımlar yaptı.
Adem Murat Yücel’in tüm projelerinin yanındayız. Gelecek projelerini de bizlere tanıttı hepsi de şehrimize ve bizlere dokunan projeler. Kendisini tebrik ediyorum.
Sadece seçim zamanında değil seçildikten sonra da Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayıdır. Biz de Ankara'dan kendisini çok güçlü destekleyeceğiz. Benim sizlerden ricam yarın Adem Murat Yücel'i güçlendirelim" diye konuştu. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.