banner113

Çavuşoğlu: Bizim belediye meclisi adaylarımızı PKK belirlemedi

banner106

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile diğer ittifak arasında bir fark olduğuna dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu "Bizim belediye meclis üyelerimizi ve bazı adaylarımızı PKK belirlemedi, milletini seven iki parti belirledi" dedi.

Çavuşoğlu: Bizim belediye meclisi adaylarımızı PKK belirlemedi
08 Mart 2019 Cuma 17:40

banner108
banner238

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile diğer ittifak arasında bir fark olduğuna dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu "Bizim belediye meclis üyelerimizi ve bazı adaylarımızı PKK belirlemedi, milletini seven iki parti belirledi" dedi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından 'Manavgat'ta İş Var' adı altında 4'üncüsü düzenlenen ve 76 firmanın stant açtığı istihdam fuarı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, Manavgat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

BİZİM MECLİS ÜYELERİMİZİ PKK BELİRLEMEDİ

Fuar açılışında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, son 2 haftadır 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla Türkiye'nin değişik yerlerini dolaştığını belirterek "Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Cumhur İttifakı da tüm belediye başkan adaylarını belirledi ve iki parti oturduk listeleri belirledik. Bir tek fark var, başka ittifaklar olabilir. Bizim belediye meclis üyelerimizi ve bazı adaylarımızı PKK belirlemedi milletini seven iki parti belirledi" dedi Çavuşoğlu "Çukurlarda başaramadılar, dağlarda inlerinde başaramadılar ama şimdi görüyorum ki PKK büyük şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor ama belediyelerde de neler yaptığını gördük ve o milletin parasını terör örgütlerine aktaranlara Meclis'te de aynı şekilde devletimiz ve kanunlarımız yani yargımız gereğini yapmıştır. Böyle ucuz şeylere de hiçbir zaman pirim vermeyiz onu da söylemek isterim" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.