banner113

Çavuşoğlu: Mehmet Şahin beni çok yordu...!

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 04 Nisan 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen ALTSO organ seçimlerinden başarıyla çıkan Oda Başkanı Mehmet Şahin ve çalışma arkadaşlarına tebrik ziyaretinde bulundu.

Çavuşoğlu: Mehmet Şahin beni çok yordu...!
06 Nisan 2018 Cuma 18:43

banner108
banner238

Seçimlerin gayet nezih bir ortamda gerçekleştiğine işaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ticaret erbabının Mehmet Şahin'i seçtiğini söylerken, "Mehmet Şahin kardeşim görev süresi içerisinde çok başarılı çalışmalar imza attı. Bu süreçte hep dik durdu. Vatansever, çalışkan başkana Fetullahçı Terör Örgütü tarafından kumpas bile kuruldu. Yılmadı, çalıştı. Önemli projeleri gerçekleştirdi" dedi.

ÇAVUŞOĞLU, "ŞAHİN BENİ ÇOK YORDU!"

Konuşmasında zaman zaman espriler de yapan Bakan Çavuşoğlu, "Mehmet Şahin başkanım en çok da beni yordu. Sürekli Alanya için projeler 
getirdi, taleplerde bulundu. Ama bir gün bile kendi için birşey istemedi.Tabi yordu derken kendisine takılıyorum. Ben sizlere hizmetten şeref duyarım. Ama gerçekten sürekli proje üretti. Ankara İrtibat Ofisi'ni de açarak yine beni rahatlattı. Artık Alanyalıların Ankara'da evi var. Güzel işler yaptı" dedi.

ÇAVUŞOĞLU; "ALTSO MYO'NUN AÇILIŞINI YAPACAKTIK"

Bakan Çavuşoğlu oldukça ilkeli geçen seçime vurgu yaptığı konuşmasında ayrıca Başkan Mehmet Şahin tarafından 5,5 ay gibi rekor sürede hizmete açılan ALTSO TUrizm Meslek Yüksekokulu'na da dikkat çekti. Geride kalan 4,5 yılda Mehmet Şahin başkanlığındaki ALTSO'nun eğitime yaptığı katkılardan övgüyle söz eden Çavuşoğlu, "Aslında bu büyük hizmetin açılışını seçimden önce yapacaktık. Ancak Mehmet Şahin başkan bunun seçime etki yapmasını istemedi. Yani bu açılışın bir seçim malzemesi olarak değerlendirilmesini istemedi.Bu da büyük bir erdem. Kendisini bir kez daha tebrik ederim" dedi.

Seçimin Alanya'ya yakışır güzellikte geçtiğine de değinen Çavuşoğlu, "Ben bu hizmet yarışına katılan Mustafa Tuna kardeşime de bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Takdiri ticaret erbabı yaptı. Alanya'mıza hayırlı olsun" dedi.

ÇAVUŞOĞLU; "ŞAHİN TÜM HARCAMALARI KENDİ CEBİNDEN KARŞILADI"

Bakan Çavuşoğlu, Mehmet Şahin'in başkanlığı döneminde hem kendisinin hem de yönetimdeki arkadaşlarının hizmet yolunda yaptıkları tüm harcamaları kendi ceplerinden karşıladıklarını da belirterek, "Tebrik ediyorum. Yurt içi ve dışı toplantıların seyahat masraflarını bile oda bütçesinden kullanmadı. Bu da takdir edilecek bir durum" dedi.

ŞAHİN;"TAKIM KAPTANIMIZ SAYIN BAKANIMIZDIR"

Oda Başkanımız Mehmet Şahin de konuşmasında, seçimin sadece bir prosedür olduğuna dikkat çekerek, "Seçim hizmet yolunda bir basamaktı. Ben ve ekip arkadaşlarım kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz. Tabi ki bizim hizmet yolunda takım kaptanımız hep Sayın Bakanımız oldu. Biz han istedik o hamam yaptı. Allah ondan razı olsun. Biz ailemizden ve ondan aldığımız öğütler neticesinde seçimde her zaman ilkeli davrandık. Asla kimsenin kişilik haklarına ve saygınlığına laf etmedik. Bu başarıda çalışma arkadaşlarımın da rolü çok büyük. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Hedefimiz ve vizyonumuz her zaman olduğu gibi Koordinasyonlu, uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde Alanya'mıza hizmet etmek olmaya devam edecektir" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.