banner113

Çavuşoğlu'ndan 'MÜSİAD Alanya'ya onay 

banner106

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MÜSİAD Alanya Şubesi'ni kurmak için yola çıkan heyeti ağırladı. Heyet başkanı Mustafa Durusoy "Sayın bakanımızın onayı ve tavsiyelerini aldık" dedi  

Çavuşoğlu'ndan 'MÜSİAD Alanya'ya onay 
09 Ağustos 2017 Çarşamba 19:16

banner108
banner238
ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin öncülüğünde, Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutu'nda Bakan Çavuşoğlu'nu ziyaret eden Alanya heyeti, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi oluşumu hakkında bilgiler verdiler. 
Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan ve MÜSİAD Alanya Şubesi'nin kurucu başkanı olacağı konuşulan Mustafa Durusoy "Yurtiçinde 86, yurtdışında 68 noktası, 11 bin üyesi ile 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan MÜSİAD'ın, anadolu ahilik kültürünün yaşatılarak geliştirilip, iş dünyası başta olmak üzere hizmet üretecek tüm alanlarda anadolu insanının bizzat oyun kurucu olarak rol almasını sağlayan Müstakil İşadamları Derneği'nin Alanya şubesini kurmak için besmele çekerek yola çıktığımız yol arkadaşlarımızın bir kısmı olan Bilal Gömeç, Mustafa Toklu, Erhan Direkçi, Ahmet Çağlar, Ömer Göker, Hüseyin Uçkaya, Halit Tekin, Ömer Özdemir, Erkan Kozak ve Mehmet Uslu, çalışmalarımızda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ALTSO Başkanımız Sayın Mehmet Şahin ile birlikte Ankara'da görüşmelerde bulunduk. Ziyaret gerçekleştirdiğimiz Alanyamızın gururu, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, girişimimizi isabetli ve geç kalınmış bir çalışma olarak nitelendirerek 'MÜSİAD'ın bizim gönlümüzde çok önemli bir yeri var. Her daim yanınızdayız' diyerek başarı diledi. Öncelikle yoğun iş temposu içerisinde bize vakit ayırarak makamında ağırlayan Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, ALTSO Başkanımız Sayın Mehmet Şahin'e ve çıktığımız kutlu yolda şahsıma güvenerek desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başlatmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmamız için bakanımızın da onayı ve tavsiyelerini alarak, sıra daha önceden ön görüşmesini yaptığımız, MÜSİAD Genel Merkezi'ne hazırladığımız şube başvuru dilekçesini vermeye gelmiştir. Genel merkezimizin de onay vermesi durumunda üyelik ve kuruluş çalışmasını başlatmış olacağız" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.