banner113

Çavuşoğlu'ndan sert tepki: İkiyüzlülük ve çifte standartta en üst noktada

banner106

Mısır'da düzenlenen AB-Arap Birliği zirvesiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Avrupa ikiyüzlülük ve çifte standartta en üst noktada. Genç fidanların şehit edildiği dönemde AB liderlerinin Sisi'ye destek vermesi ikiyüzlülüktür. AB çifte standarttan uzak olmalı.'' dedi.

Çavuşoğlu'ndan sert tepki: İkiyüzlülük ve çifte standartta en üst noktada
26 Şubat 2019 Salı 15:20

banner108
banner238

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti ve MHP Çankaya ilçe yönetimleriyle birlik ve beraberlik toplantısına katıldı. Çavuşoğlu, toplantının ardından soruları yanıtladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'nin çekilme kararından sonra farklı tutumlar konuşuldu, paylaşıldı. Esasen bu ABD'nin tam anlamıyla bir stratejisinin olmadığını gösteriyor. Kendilerine bu konuda yardımcı olmaya çalıştık. Burada anlayışımızın da örtüşmesi gerekiyor, çalışma grubu da zaten bu amaçla toplanıyor" dedi.
 

MISIR'DA DÜZENLENEN AB-ARAP BİRLİĞİ ZİRVESİ
Mısır'da düzenlenen AB-Arap Birliği zirvesiyle ilgili de konuşan Çavuşoğlu, ''Avrupa ikiyüzlülük ve çifte standartta en üst noktada. Genç fidanların şehit edildiği dönemde AB liderlerinin Sisi'ye destek vermesi ikiyüzlülüktür. AB çifte standarttan uzak olmalı.'' dedi.

S-400 KONUSU
Çavuşoğlu, "S-400'ler ile ilgili açıklamaya gerek yok zaten bitmiş bir anlaşmadır. Başkalarından gelen açıklamalar bizi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.